Priložnost za influencerje: Postani ambasador blagovne znamke SEIK

Naš cilj je navdihniti ljudi, da se odpravijo na avanture, načrtujejo svoje sanje in ujamejo posebne trenutke. Če našteti cilji tudi tebi pomembni, potem je program ambasadorjev blagovne znamke SEIK kot nalašč zate! Naš prenovljen program ambasadorjev je skupnost influencerjev, ki promovirajo naše vrednote – na Instagramu, TikToku, YouTubu, blogih in drugod. V naši skupnosti si med seboj pomagamo, delimo kreativne ideje in iščemo najboljše rešitve. Sprejemamo vznemirljive izzive ter ponujamo dodano vrednost naši ciljni skupini. Pridruži se mednarodni skupnosti ambasadorjev blagovne znamke SEIK v Baltskih državah, Nordijskih državah in osrednji Evropi ter skupaj ustvarimo nepozabne trenutke!

Naše vrednote

Postani naš influencer in prejmi plačilo za vsako prodajo.

20% provizija

za vsak artikel, ki ga prodaš

Od nakupov, opravljenih v enem tednu po kliku na tvojo povezavo ali ob uporabi tvoje promo kode.

NEKAJ NAŠIH IDEJ KAKO DELITI AVANTURE

Sodeluj v izzivih

Izvajamo različne izzive, kot je Koledar dejanj #happyweekchallenge. Vsakemu dnevu v koledarju dodamo eno dobro dejanje, ki ga lahko izvedeš in deliš na Instagram-u YouTube-u ali v blogu. Naredi nekaj dobrega, dokaži dejanje s sliko in deli s pomočjo oznake #happyweekchallenge @seikpusblisher. Podrobnejše informacije delimo v skupini.

Uporabljaj naše izdelke in deli svoje izkušnje

Uporabljaj SEIK izdelke in deli svoje zadovoljstvo ter zgodbe s svojimi sledilci. Osebne zgodbe, ki so časovno primerno povezane z izdelkom, so najuspešnejše. Ustvari navdihujoče slike in ne pozabi nas označiti s #mseik @seikpublisher

Organiziraj nagradno igro

Podari SEIK artikle svojim sledilcem. Prosi jih, naj označijo druge ljudi, komentirajo kaj jih je nazadnje osrečilo ali kakšno dobro dejanje so nazadnje storili. Bodite ustvarjalni. Na koncu nam posreduj podatke o prejemnikih nagrad, mi pa bomo darila poslali neposredno zmagovalcem..

Izdajamo artikle, ki jih ti oblikuješ

Sodelujte pri izdaji naših izdelkov: oblikujte platnico svojega dnevnika, ustvarite 12 slik za koledar, zapišite svoje misli v zvezek in z skupnimi močmi ustvarimo izdelek. Idealna priložnost za tvojo bujno domišljijo. Za več informacij nam piši na [email protected]

MI SMO PRIPRAVLJENI, SI TI?

Skupaj rišemo nasmeške na obraze ljudem okoli nas. Prijavi se in postani ambasador naše blagovne znamke. Povej nam, na katerih kanalih ustvarjaš vsebino, kakšne vrste vsebine že ustvarjaš, kaj so tvoje tri misli o sodelovanju z SEIK in katera je bila tvoja najuspešnejša kampanja.

Prijava za ambasadorje