Prikaz vseh 2 rezultatov

Beležke - za lažje načrtovanje tedna in dneva

Odklenite svojo produktivnost in svoji rutini načrtovanja dodajte piko na i z našo živahno zbirko samolepljivih listkov.

Vsestranski samolepilni lističi so kot nalašč za beleženje opomnikov, pomembnih datumov in hitrih misli, saj zagotavljajo, da ničesar ne spregledate. S širokim naborom privlačnih barv in oblik vam naši samolepilni lističi omogočajo ustvarjanje vizualnih namigov, določanje prioritetnih nalog in ohranjanje organiziranosti na zabaven in ustvarjalen način.

Od živahnih neonskih do pastelnih odtenkov bodo naši samolepilni lističi poskrbeli, da bo vaša izkušnja načrtovanja funkcionalna in vizualno privlačna.

Lepite, organizirajte in povečajte svojo produktivnost z našo čudovito izbiro samolepilnih listkov!

SEIK Samolepilni lističi

Najti prave Samolepilni lističi lahko predstavlja pravi izziv. Na srečo lahko elegantne in kvalitetne izdelke Samolepilni lističi najdete in naročite preko naše spletne trgovina seik.si. Z našimi izdelki si želimo navdihniti ljudi in poskrbeti za več sreče v vašem življenju. Upamp, da boste svoj navdih našli tudi v Samolepilni lističi.
  • Vse izdelke Samolepilni lističi oblikujejo mladi SEIK oblikovalci
  • Izberite svoj najljubši/-o Samolepilni lističi here.
  • Dostava na prevzemno mesto ali paketni nabiralnik - Samolepilni lističi bo dostavljen v naslednjih delovnih dneh
  • Želimo si, da Samolepilni lističi spremeni vaš dan na bolje in se že veselimo vaše povratne informacije ter slik kako uživate v uporabi Samolepilni lističi
  • Ne pozabite deliti svojih fotografij in označiti @tvojseik and #Samolepilni lističi.

Kateri Samolepilni lističi izbrati?

  1. Razmislite kateri Samolepilni lističi vam najbolje ustreza.
  2. Navdihnite in presenetite sebe ali svoje najbližje z Samolepilni lističi.
  3. Preverite kaj in kakšne informacije so ostali SEIK prijatelji delili o tem izdelku.
  4. Počakajte na dostavo Samolepilni lističi na najbližje prevzemno mesto ali dostavo s kurirjem.
  5. Delite svoje SEIK trenutke z novimi izdelki tudi z nami in nas označite! @tvojseik #Samolepilni lističi.
Pogosta vprašanja
Kdaj bo Samolepilni lističi dostavljen?
Če naročite Samolepilni lističi na delovni dan pred 14.00, bo paket dostavljen v roku  2-3 delovnih dni. Samolepilni lističi naročen čez vikend, bo odposlan v ponedeljek. Pakete pripravljamo in odpošiljamo večkrat na dan in včasih - če je potrebno tudi čez vikend, da bodo do vas prišli pravočasno.
Kako naročim Samolepilni lističi?
Vsi naš izdelki so najlažje in najhitreje naročeni preko naše spletne trgovine. Dodajte Samolepilni lističi v svojo košarico in nadaljujte na plačilo. Pred zaključkom plačila izpolnite svoje podatke in izberite najljubšo metodo dostave paketa. Dostavljamo povsod po Sloveniji z najpogostejšimi metodami dostave. Samolepilni lističi vas lahko počaka v paketomatu ali pa vam ga na dom dostavi kurir. Plačilo lahko opravite preko poslanega računa, bančega transferja ali kreditne kartice. 
Ali lahko vrnem Samolepilni lističi?
Če vam Samolepilni lističi ne ustreza, lahko izdelek preprosto vrnete. V naši spletni trgovini imajo Samolepilni lističi izdelki 14-dnevno pravico do vračila. Natančnejša navodila za vračilo si lahko preberete v naših pogojih za vračilo. V primeru dodatnih vprašanj nas lahko kontaktirate na [email protected] ali preko klepeta na naši spletni strani.