Prikaz vseh 20 rezultatov

Nogavice kot darilo - unikatna, zabavna in nepozabna!

Mislite, da so nogavice dolgočasno darilo? Pomislite še enkrat! Pri SEIK-u smo preproste nogavice spremenili v darilo, ki je tako edinstveno kot zabavno. Naše nogavice ne pridejo v običajnem pakiranju, kje pa. So ljubeče zapakirane v konzervice ali celo v drzno embalažo s sirom!
Z visoko kakovostjo, smislom za slog in briljantnim pakiranjem bodo te nogavice zagotovo popestrile vsak outfit. Ste pripravljeni polepšati nekomu dan? Razveselite nekoga z našimi posebnimi nogavicami že danes in širite veselje ter smeh. Kdo bi si mislil, da so lahko nogavice tako zanimive?
11.99 
11.99 
14.99 

SEIK Nogavice

Najti prava Nogavice lahko predstavlja pravi izziv. Na srečo lahko elegantna in kvalitetna Nogavice najdete in naročite preko naše spletne trgovina seik.si. Z našimi izdelki si želimo navdihniti ljudi in poskrbeti za več sreče v vašem življenju. Upamo, da boste svoj navdih našli tudi v naši kategoriji Nogavice.
  • Vse izdelke Nogavice oblikujejo mladi SEIK oblikovalci
  • Izberite svoj najljubši/-o Nogavice here.
  • Dostava na prevzemno mesto ali paketni nabiralnik - Nogavice bo dostavljen v naslednjih delovnih dneh
  • Želimo si, da Nogavice spremeni vaš dan na bolje in se že veselimo vaše povratne informacije ter slik kako uživate v uporabi Nogavice
  • Ne pozabite deliti svojih fotografij in označiti @tvojseik and #Nogavice.

Katera Nogavice izbrati?

  1. Razmislite kateri Nogavice vam najbolje ustreza.
  2. Navdihnite in presenetite sebe ali svoje najbližje z Nogavice.
  3. Preverite kaj in kakšne informacije so ostali SEIK prijatelji delili o tem izdelku.
  4. Počakajte na dostavo Nogavice na najbližje prevzemno mesto ali dostavo s kurirjem.
  5. Delite svoje SEIK trenutke z novimi izdelki tudi z nami in nas označite! @tvojseik #Nogavice.
Pogosta vprašanja
Kdaj bodo Nogavice dostavljen?
Če naročite Nogavice na delovni dan pred 14.00, bo paket dostavljen v roku  2-3 delovnih dni. Nogavice naročen čez vikend, bo odposlan v ponedeljek. Pakete pripravljamo in odpošiljamo večkrat na dan in včasih - če je potrebno tudi čez vikend, da bodo do vas prišli pravočasno.
Kako naročim Nogavice?
Vsi naš izdelki so najlažje in najhitreje naročeni preko naše spletne trgovine. Dodajte Nogavice v svojo košarico in nadaljujte na plačilo. Pred zaključkom plačila izpolnite svoje podatke in izberite najljubšo metodo dostave paketa. Dostavljamo povsod po Sloveniji z najpogostejšimi metodami dostave. Nogavice vas lahko počaka v paketomatu ali pa vam ga na dom dostavi kurir. Plačilo lahko opravite preko poslanega računa, bančega transferja ali kreditne kartice. 
Ali lahko vrnem Nogavice?
Če vam Nogavice ne ustreza, lahko izdelek preprosto vrnete. V naši spletni trgovini imajo Nogavice izdelki 14-dnevno pravico do vračila. Natančnejša navodila za vračilo si lahko preberete v naših pogojih za vračilo. V primeru dodatnih vprašanj nas lahko kontaktirate na [email protected] ali preko klepeta na naši spletni strani.