Prikaz vseh 16 rezultatov

Peresnice - pospravite vse v moderno peresnico

Kdo ni vesel lepih stvari, ki so hkrati praktične? SEIK-ove peresnice so elegantne in funkcionalen dodatek za vašo pisarno ali šolsko mizo. Minimalističen dizajn, skupaj z inspirativnimi citati, ne samo, da pritegne vaše oči – zagotavlja tudi dodatno dozo motivacije! Ta vsestranski etui lahko enostavno drži vse vaše potrebne svinčnike, nalivna peresa in flomastre.
Toda tukaj je skrivnost… ta peresnica ni namenjena samo za vaša pisala. Lahko je tudi etui za ličila, kjer lahko lepo organizirate vse svoje čopiče za ličenje, šminke in druge osnovne izdelke.
Dodajte pridih sloga in praktičnosti v svoj dan z SEIK-ovo peresnico!

SEIK Peresnice

Najti prava Peresnice lahko predstavlja pravi izziv. Na srečo lahko elegantna in kvalitetna Peresnice najdete in naročite preko naše spletne trgovina seik.si. Z našimi izdelki si želimo navdihniti ljudi in poskrbeti za več sreče v vašem življenju. Upamo, da boste svoj navdih našli tudi v naši kategoriji Peresnice.
  • Vse izdelke Peresnice oblikujejo mladi SEIK oblikovalci
  • Izberite svoj najljubši/-o Peresnice here.
  • Dostava na prevzemno mesto ali paketni nabiralnik - Peresnice bo dostavljen v naslednjih delovnih dneh
  • Želimo si, da Peresnice spremeni vaš dan na bolje in se že veselimo vaše povratne informacije ter slik kako uživate v uporabi Peresnice
  • Ne pozabite deliti svojih fotografij in označiti @tvojseik and #Peresnice.

Katera Peresnice izbrati?

  1. Razmislite kateri Peresnice vam najbolje ustreza.
  2. Navdihnite in presenetite sebe ali svoje najbližje z Peresnice.
  3. Preverite kaj in kakšne informacije so ostali SEIK prijatelji delili o tem izdelku.
  4. Počakajte na dostavo Peresnice na najbližje prevzemno mesto ali dostavo s kurirjem.
  5. Delite svoje SEIK trenutke z novimi izdelki tudi z nami in nas označite! @tvojseik #Peresnice.
Pogosta vprašanja
Kdaj bodo Peresnice dostavljen?
Če naročite Peresnice na delovni dan pred 14.00, bo paket dostavljen v roku  2-3 delovnih dni. Peresnice naročen čez vikend, bo odposlan v ponedeljek. Pakete pripravljamo in odpošiljamo večkrat na dan in včasih - če je potrebno tudi čez vikend, da bodo do vas prišli pravočasno.
Kako naročim Peresnice?
Vsi naš izdelki so najlažje in najhitreje naročeni preko naše spletne trgovine. Dodajte Peresnice v svojo košarico in nadaljujte na plačilo. Pred zaključkom plačila izpolnite svoje podatke in izberite najljubšo metodo dostave paketa. Dostavljamo povsod po Sloveniji z najpogostejšimi metodami dostave. Peresnice vas lahko počaka v paketomatu ali pa vam ga na dom dostavi kurir. Plačilo lahko opravite preko poslanega računa, bančega transferja ali kreditne kartice. 
Ali lahko vrnem Peresnice?
Če vam Peresnice ne ustreza, lahko izdelek preprosto vrnete. V naši spletni trgovini imajo Peresnice izdelki 14-dnevno pravico do vračila. Natančnejša navodila za vračilo si lahko preberete v naših pogojih za vračilo. V primeru dodatnih vprašanj nas lahko kontaktirate na [email protected] ali preko klepeta na naši spletni strani.