Prikaz vseh 2 rezultatov

Planer za učitelje - bodite veseli in produktivni

Učitelji enostavno čudoviti ste. Učiteljski planer vam bo pomagal z motivacijo skozi šolsko leto in navdihuje mlade ljudi, da se podajajo na dogodivščine in delajo dobro. Učiteljski dnevnik vam daje orodja, ki jih lahko začnete uporabljati takoj, da si olajšate delo in zasebno življenje ter širite pozitivno energijo tako v šoli kot drugje. Želimo si, da je šolsko leto razburljivo, polno dogodivščin in da imate čas uživati v tem popotovanju.

Darila za učitelje

Učiteljski rokovnik in planer 24/25 (bež)

Možno prednaročilo. Pričakovana dobava 30.06.2024.

Darila za učitelje

Učiteljski rokovnik in planer 24/25 (črn)

Možno prednaročilo. Pričakovana dobava 30.06.2024.

16.99 

SEIK planer za učitelje "Veseli Koledar"

Najti prave planer za učitelje "Veseli Koledar" lahko predstavlja pravi izziv. Na srečo lahko elegantne in kvalitetne izdelke planer za učitelje "Veseli Koledar" najdete in naročite preko naše spletne trgovina seik.si. Z našimi izdelki si želimo navdihniti ljudi in poskrbeti za več sreče v vašem življenju. Upamp, da boste svoj navdih našli tudi v planer za učitelje "Veseli Koledar".
  • Vse izdelke planer za učitelje "Veseli Koledar" oblikujejo mladi SEIK oblikovalci
  • Izberite svoj najljubši/-o planer za učitelje "Veseli Koledar" here.
  • Dostava na prevzemno mesto ali paketni nabiralnik - planer za učitelje "Veseli Koledar" bo dostavljen v naslednjih delovnih dneh
  • Želimo si, da planer za učitelje "Veseli Koledar" spremeni vaš dan na bolje in se že veselimo vaše povratne informacije ter slik kako uživate v uporabi planer za učitelje "Veseli Koledar"
  • Ne pozabite deliti svojih fotografij in označiti @tvojseik and #planer za učitelje "Veseli Koledar".

Kateri planer za učitelje "Veseli Koledar" izbrati?

  1. Razmislite kateri planer za učitelje "Veseli Koledar" vam najbolje ustreza.
  2. Navdihnite in presenetite sebe ali svoje najbližje z planer za učitelje "Veseli Koledar".
  3. Preverite kaj in kakšne informacije so ostali SEIK prijatelji delili o tem izdelku.
  4. Počakajte na dostavo planer za učitelje "Veseli Koledar" na najbližje prevzemno mesto ali dostavo s kurirjem.
  5. Delite svoje SEIK trenutke z novimi izdelki tudi z nami in nas označite! @tvojseik #planer za učitelje "Veseli Koledar".
Pogosta vprašanja
Kdaj bo planer za učitelje "Veseli Koledar" dostavljen?
Če naročite planer za učitelje "Veseli Koledar" na delovni dan pred 14.00, bo paket dostavljen v roku  2-3 delovnih dni. planer za učitelje "Veseli Koledar" naročen čez vikend, bo odposlan v ponedeljek. Pakete pripravljamo in odpošiljamo večkrat na dan in včasih - če je potrebno tudi čez vikend, da bodo do vas prišli pravočasno.
Kako naročim planer za učitelje "Veseli Koledar"?
Vsi naš izdelki so najlažje in najhitreje naročeni preko naše spletne trgovine. Dodajte planer za učitelje "Veseli Koledar" v svojo košarico in nadaljujte na plačilo. Pred zaključkom plačila izpolnite svoje podatke in izberite najljubšo metodo dostave paketa. Dostavljamo povsod po Sloveniji z najpogostejšimi metodami dostave. planer za učitelje "Veseli Koledar" vas lahko počaka v paketomatu ali pa vam ga na dom dostavi kurir. Plačilo lahko opravite preko poslanega računa, bančega transferja ali kreditne kartice. 
Ali lahko vrnem planer za učitelje "Veseli Koledar"?
Če vam planer za učitelje "Veseli Koledar" ne ustreza, lahko izdelek preprosto vrnete. V naši spletni trgovini imajo planer za učitelje "Veseli Koledar" izdelki 14-dnevno pravico do vračila. Natančnejša navodila za vračilo si lahko preberete v naših pogojih za vračilo. V primeru dodatnih vprašanj nas lahko kontaktirate na [email protected] ali preko klepeta na naši spletni strani.