Prikaz vseh 9 rezultatov

Wellness izdelki - postanite fit in poskrbite zase

Poskrbite za svoje zdravje in dobro počutje tako, da sledite svojim ciljem in pijete več vode iz navdihujočih steklenic. Prav tako so odlično darilo za nekoga, ki ga želite opomniti da več pije!

Ostanite v fit z SEIK-om.

SEIK Wellness izdelki

Najti prava Wellness izdelki lahko predstavlja pravi izziv. Na srečo lahko elegantna in kvalitetna Wellness izdelki najdete in naročite preko naše spletne trgovina seik.si. Z našimi izdelki si želimo navdihniti ljudi in poskrbeti za več sreče v vašem življenju. Upamo, da boste svoj navdih našli tudi v naši kategoriji Wellness izdelki.
  • Vse izdelke Wellness izdelki oblikujejo mladi SEIK oblikovalci
  • Izberite svoj najljubši/-o Wellness izdelki here.
  • Dostava na prevzemno mesto ali paketni nabiralnik - Wellness izdelki bo dostavljen v naslednjih delovnih dneh
  • Želimo si, da Wellness izdelki spremeni vaš dan na bolje in se že veselimo vaše povratne informacije ter slik kako uživate v uporabi Wellness izdelki
  • Ne pozabite deliti svojih fotografij in označiti @tvojseik and #Wellness izdelki.

Katera Wellness izdelki izbrati?

  1. Razmislite kateri Wellness izdelki vam najbolje ustreza.
  2. Navdihnite in presenetite sebe ali svoje najbližje z Wellness izdelki.
  3. Preverite kaj in kakšne informacije so ostali SEIK prijatelji delili o tem izdelku.
  4. Počakajte na dostavo Wellness izdelki na najbližje prevzemno mesto ali dostavo s kurirjem.
  5. Delite svoje SEIK trenutke z novimi izdelki tudi z nami in nas označite! @tvojseik #Wellness izdelki.
Pogosta vprašanja
Kdaj bodo Wellness izdelki dostavljen?
Če naročite Wellness izdelki na delovni dan pred 14.00, bo paket dostavljen v roku  2-3 delovnih dni. Wellness izdelki naročen čez vikend, bo odposlan v ponedeljek. Pakete pripravljamo in odpošiljamo večkrat na dan in včasih - če je potrebno tudi čez vikend, da bodo do vas prišli pravočasno.
Kako naročim Wellness izdelki?
Vsi naš izdelki so najlažje in najhitreje naročeni preko naše spletne trgovine. Dodajte Wellness izdelki v svojo košarico in nadaljujte na plačilo. Pred zaključkom plačila izpolnite svoje podatke in izberite najljubšo metodo dostave paketa. Dostavljamo povsod po Sloveniji z najpogostejšimi metodami dostave. Wellness izdelki vas lahko počaka v paketomatu ali pa vam ga na dom dostavi kurir. Plačilo lahko opravite preko poslanega računa, bančega transferja ali kreditne kartice. 
Ali lahko vrnem Wellness izdelki?
Če vam Wellness izdelki ne ustreza, lahko izdelek preprosto vrnete. V naši spletni trgovini imajo Wellness izdelki izdelki 14-dnevno pravico do vračila. Natančnejša navodila za vračilo si lahko preberete v naših pogojih za vračilo. V primeru dodatnih vprašanj nas lahko kontaktirate na [email protected] ali preko klepeta na naši spletni strani.