Prikaz rezultata

Personalizirana darila - kako narediti darilo bolj osebno?

Presenetite svojo ljubljeno osebo z personaliziranim darilom z dodatkom folijskega tiska na izbrane izdelke. Najboljše darilo je tisto, ki je prilagojeno prejemniku – naredite svoje darilo edinstveno z dodajanjem njihovega imena ali osebnega sporočila, ki jih bo navdihnilo.

Personalizacija s folijo

Napis na platnici

4.50 

SEIK Personalizacija s folijo

Najti prave Personalizacija s folijo lahko predstavlja pravi izziv. Na srečo lahko elegantne in kvalitetne izdelke Personalizacija s folijo najdete in naročite preko naše spletne trgovina seik.si. Z našimi izdelki si želimo navdihniti ljudi in poskrbeti za več sreče v vašem življenju. Upamp, da boste svoj navdih našli tudi v Personalizacija s folijo.
  • Vse izdelke Personalizacija s folijo oblikujejo mladi SEIK oblikovalci
  • Izberite svoj najljubši/-o Personalizacija s folijo here.
  • Dostava na prevzemno mesto ali paketni nabiralnik - Personalizacija s folijo bo dostavljen v naslednjih delovnih dneh
  • Želimo si, da Personalizacija s folijo spremeni vaš dan na bolje in se že veselimo vaše povratne informacije ter slik kako uživate v uporabi Personalizacija s folijo
  • Ne pozabite deliti svojih fotografij in označiti @tvojseik and #Personalizacija s folijo.

Kateri Personalizacija s folijo izbrati?

  1. Razmislite kateri Personalizacija s folijo vam najbolje ustreza.
  2. Navdihnite in presenetite sebe ali svoje najbližje z Personalizacija s folijo.
  3. Preverite kaj in kakšne informacije so ostali SEIK prijatelji delili o tem izdelku.
  4. Počakajte na dostavo Personalizacija s folijo na najbližje prevzemno mesto ali dostavo s kurirjem.
  5. Delite svoje SEIK trenutke z novimi izdelki tudi z nami in nas označite! @tvojseik #Personalizacija s folijo.
Pogosta vprašanja
Kdaj bo Personalizacija s folijo dostavljen?
Če naročite Personalizacija s folijo na delovni dan pred 14.00, bo paket dostavljen v roku  2-3 delovnih dni. Personalizacija s folijo naročen čez vikend, bo odposlan v ponedeljek. Pakete pripravljamo in odpošiljamo večkrat na dan in včasih - če je potrebno tudi čez vikend, da bodo do vas prišli pravočasno.
Kako naročim Personalizacija s folijo?
Vsi naš izdelki so najlažje in najhitreje naročeni preko naše spletne trgovine. Dodajte Personalizacija s folijo v svojo košarico in nadaljujte na plačilo. Pred zaključkom plačila izpolnite svoje podatke in izberite najljubšo metodo dostave paketa. Dostavljamo povsod po Sloveniji z najpogostejšimi metodami dostave. Personalizacija s folijo vas lahko počaka v paketomatu ali pa vam ga na dom dostavi kurir. Plačilo lahko opravite preko poslanega računa, bančega transferja ali kreditne kartice. 
Ali lahko vrnem Personalizacija s folijo?
Če vam Personalizacija s folijo ne ustreza, lahko izdelek preprosto vrnete. V naši spletni trgovini imajo Personalizacija s folijo izdelki 14-dnevno pravico do vračila. Natančnejša navodila za vračilo si lahko preberete v naših pogojih za vračilo. V primeru dodatnih vprašanj nas lahko kontaktirate na [email protected] ali preko klepeta na naši spletni strani.