Prikaz vseh 8 rezultatov

Točkovni dnevnik - Zvezki s pikčastim vzorcem za kreativnost

Točkovni dnevnik je najboljši način za svobodno izražanje kreativnosti. Ti trdi zvezki s pikčastim vzorcem vam dajo prazen prostor, ki ga lahko uporabite za karkoli potrebujete, bodisi za šolo, delo ali hobije.

Pokažite svojo kreativnost!

SEIK Točkovni dnevnik / bullet journals

Najti prava Točkovni dnevnik / bullet journals lahko predstavlja pravi izziv. Na srečo lahko elegantna in kvalitetna Točkovni dnevnik / bullet journals najdete in naročite preko naše spletne trgovina seik.si. Z našimi izdelki si želimo navdihniti ljudi in poskrbeti za več sreče v vašem življenju. Upamo, da boste svoj navdih našli tudi v naši kategoriji Točkovni dnevnik / bullet journals.
  • Vse izdelke Točkovni dnevnik / bullet journals oblikujejo mladi SEIK oblikovalci
  • Izberite svoj najljubši/-o Točkovni dnevnik / bullet journals here.
  • Dostava na prevzemno mesto ali paketni nabiralnik - Točkovni dnevnik / bullet journals bo dostavljen v naslednjih delovnih dneh
  • Želimo si, da Točkovni dnevnik / bullet journals spremeni vaš dan na bolje in se že veselimo vaše povratne informacije ter slik kako uživate v uporabi Točkovni dnevnik / bullet journals
  • Ne pozabite deliti svojih fotografij in označiti @tvojseik and #Točkovni dnevnik / bullet journals.

Katera Točkovni dnevnik / bullet journals izbrati?

  1. Razmislite kateri Točkovni dnevnik / bullet journals vam najbolje ustreza.
  2. Navdihnite in presenetite sebe ali svoje najbližje z Točkovni dnevnik / bullet journals.
  3. Preverite kaj in kakšne informacije so ostali SEIK prijatelji delili o tem izdelku.
  4. Počakajte na dostavo Točkovni dnevnik / bullet journals na najbližje prevzemno mesto ali dostavo s kurirjem.
  5. Delite svoje SEIK trenutke z novimi izdelki tudi z nami in nas označite! @tvojseik #Točkovni dnevnik / bullet journals.
Pogosta vprašanja
Kdaj bodo Točkovni dnevnik / bullet journals dostavljen?
Če naročite Točkovni dnevnik / bullet journals na delovni dan pred 14.00, bo paket dostavljen v roku  2-3 delovnih dni. Točkovni dnevnik / bullet journals naročen čez vikend, bo odposlan v ponedeljek. Pakete pripravljamo in odpošiljamo večkrat na dan in včasih - če je potrebno tudi čez vikend, da bodo do vas prišli pravočasno.
Kako naročim Točkovni dnevnik / bullet journals?
Vsi naš izdelki so najlažje in najhitreje naročeni preko naše spletne trgovine. Dodajte Točkovni dnevnik / bullet journals v svojo košarico in nadaljujte na plačilo. Pred zaključkom plačila izpolnite svoje podatke in izberite najljubšo metodo dostave paketa. Dostavljamo povsod po Sloveniji z najpogostejšimi metodami dostave. Točkovni dnevnik / bullet journals vas lahko počaka v paketomatu ali pa vam ga na dom dostavi kurir. Plačilo lahko opravite preko poslanega računa, bančega transferja ali kreditne kartice. 
Ali lahko vrnem Točkovni dnevnik / bullet journals?
Če vam Točkovni dnevnik / bullet journals ne ustreza, lahko izdelek preprosto vrnete. V naši spletni trgovini imajo Točkovni dnevnik / bullet journals izdelki 14-dnevno pravico do vračila. Natančnejša navodila za vračilo si lahko preberete v naših pogojih za vračilo. V primeru dodatnih vprašanj nas lahko kontaktirate na [email protected] ali preko klepeta na naši spletni strani.