Prikaz vseh 5 rezultatov

Darilni set - posebna darila v setu

Naš cilj je, da vas navdihujemo vsak dan. Izbrali smo posebna darila za različne priložnosti: rojstni dan, božič, materinski dan, valentinovo ali pa kar en lep dan. Na tej strani boste našli darilo za vsako posebno priložnost ali pa samo za vsakdanje dogodivščine.

Podarite posebno darilo.

SEIK Darilni set

Najti prave Darilni set lahko predstavlja pravi izziv. Na srečo lahko elegantne in kvalitetne izdelke Darilni set najdete in naročite preko naše spletne trgovina seik.si. Z našimi izdelki si želimo navdihniti ljudi in poskrbeti za več sreče v vašem življenju. Upamp, da boste svoj navdih našli tudi v Darilni set.
  • Vse izdelke Darilni set oblikujejo mladi SEIK oblikovalci
  • Izberite svoj najljubši/-o Darilni set here.
  • Dostava na prevzemno mesto ali paketni nabiralnik - Darilni set bo dostavljen v naslednjih delovnih dneh
  • Želimo si, da Darilni set spremeni vaš dan na bolje in se že veselimo vaše povratne informacije ter slik kako uživate v uporabi Darilni set
  • Ne pozabite deliti svojih fotografij in označiti @tvojseik and #Darilni set.

Kateri Darilni set izbrati?

  1. Razmislite kateri Darilni set vam najbolje ustreza.
  2. Navdihnite in presenetite sebe ali svoje najbližje z Darilni set.
  3. Preverite kaj in kakšne informacije so ostali SEIK prijatelji delili o tem izdelku.
  4. Počakajte na dostavo Darilni set na najbližje prevzemno mesto ali dostavo s kurirjem.
  5. Delite svoje SEIK trenutke z novimi izdelki tudi z nami in nas označite! @tvojseik #Darilni set.
Pogosta vprašanja
Kdaj bo Darilni set dostavljen?
Če naročite Darilni set na delovni dan pred 14.00, bo paket dostavljen v roku  2-3 delovnih dni. Darilni set naročen čez vikend, bo odposlan v ponedeljek. Pakete pripravljamo in odpošiljamo večkrat na dan in včasih - če je potrebno tudi čez vikend, da bodo do vas prišli pravočasno.
Kako naročim Darilni set?
Vsi naš izdelki so najlažje in najhitreje naročeni preko naše spletne trgovine. Dodajte Darilni set v svojo košarico in nadaljujte na plačilo. Pred zaključkom plačila izpolnite svoje podatke in izberite najljubšo metodo dostave paketa. Dostavljamo povsod po Sloveniji z najpogostejšimi metodami dostave. Darilni set vas lahko počaka v paketomatu ali pa vam ga na dom dostavi kurir. Plačilo lahko opravite preko poslanega računa, bančega transferja ali kreditne kartice. 
Ali lahko vrnem Darilni set?
Če vam Darilni set ne ustreza, lahko izdelek preprosto vrnete. V naši spletni trgovini imajo Darilni set izdelki 14-dnevno pravico do vračila. Natančnejša navodila za vračilo si lahko preberete v naših pogojih za vračilo. V primeru dodatnih vprašanj nas lahko kontaktirate na [email protected] ali preko klepeta na naši spletni strani.