Prikazovanje 1–24 od 73 rezultatov

Nazaj v šolo - navdihujoče šolske potrebščine

Odkrijte navdihujoče in lepo oblikovane šolske potrebščine v spletni trgovini SEIK. Začnite načrtovati svoje šolsko leto vnaprej z našim zvezkom “Veseli koledar”. Ta 16-mesečni zvezek je popoln za postavljanje ciljev, spodbujanje dobrih del in spremljanje vaših dosežkov skozi šolsko leto.

SEIK-ove šolske potrebščine niso samo za učence. Če se na začetku leta lotevate novega projekta ali podviga, vam lahko naši zvezki služijo kot vodilo.

Naši vsestranski zvezki s pikčasto mrežo so odlični za vsak predmet. So odlična izbira za pisanje esejev, reševanje matematičnih nalog ali celo skiciranje vaših idej.

Ustvarite svet, ki je popolnoma vaš!

Darila za rojstni dan

Peresnica – veseli kuža (modra)

17.39 

Darila za rojstni dan

Peresnica – vesela muca (roza)

17.39 

SEIK Šolski pripomočki

Najti prava Šolski pripomočki lahko predstavlja pravi izziv. Na srečo lahko elegantna in kvalitetna Šolski pripomočki najdete in naročite preko naše spletne trgovina seik.si. Z našimi izdelki si želimo navdihniti ljudi in poskrbeti za več sreče v vašem življenju. Upamo, da boste svoj navdih našli tudi v naši kategoriji Šolski pripomočki.
  • Vse izdelke Šolski pripomočki oblikujejo mladi SEIK oblikovalci
  • Izberite svoj najljubši/-o Šolski pripomočki here.
  • Dostava na prevzemno mesto ali paketni nabiralnik - Šolski pripomočki bo dostavljen v naslednjih delovnih dneh
  • Želimo si, da Šolski pripomočki spremeni vaš dan na bolje in se že veselimo vaše povratne informacije ter slik kako uživate v uporabi Šolski pripomočki
  • Ne pozabite deliti svojih fotografij in označiti @tvojseik and #Šolski pripomočki.

Katera Šolski pripomočki izbrati?

  1. Razmislite kateri Šolski pripomočki vam najbolje ustreza.
  2. Navdihnite in presenetite sebe ali svoje najbližje z Šolski pripomočki.
  3. Preverite kaj in kakšne informacije so ostali SEIK prijatelji delili o tem izdelku.
  4. Počakajte na dostavo Šolski pripomočki na najbližje prevzemno mesto ali dostavo s kurirjem.
  5. Delite svoje SEIK trenutke z novimi izdelki tudi z nami in nas označite! @tvojseik #Šolski pripomočki.
Pogosta vprašanja
Kdaj bodo Šolski pripomočki dostavljen?
Če naročite Šolski pripomočki na delovni dan pred 14.00, bo paket dostavljen v roku  2-3 delovnih dni. Šolski pripomočki naročen čez vikend, bo odposlan v ponedeljek. Pakete pripravljamo in odpošiljamo večkrat na dan in včasih - če je potrebno tudi čez vikend, da bodo do vas prišli pravočasno.
Kako naročim Šolski pripomočki?
Vsi naš izdelki so najlažje in najhitreje naročeni preko naše spletne trgovine. Dodajte Šolski pripomočki v svojo košarico in nadaljujte na plačilo. Pred zaključkom plačila izpolnite svoje podatke in izberite najljubšo metodo dostave paketa. Dostavljamo povsod po Sloveniji z najpogostejšimi metodami dostave. Šolski pripomočki vas lahko počaka v paketomatu ali pa vam ga na dom dostavi kurir. Plačilo lahko opravite preko poslanega računa, bančega transferja ali kreditne kartice. 
Ali lahko vrnem Šolski pripomočki?
Če vam Šolski pripomočki ne ustreza, lahko izdelek preprosto vrnete. V naši spletni trgovini imajo Šolski pripomočki izdelki 14-dnevno pravico do vračila. Natančnejša navodila za vračilo si lahko preberete v naših pogojih za vračilo. V primeru dodatnih vprašanj nas lahko kontaktirate na [email protected] ali preko klepeta na naši spletni strani.