Prikaz rezultata

Niste prepričani, katero darilo izbrati? Iščete darilo zadnji trenutek? Priskrbite si SEIK darilno kartico!

Želite podariti navdihujoče in pustolovske darilo iz SEIK-a, vendar niste prepričani, kateri dizajn izbrati? Ni problema, lahko si zagotovite SEIK darilno kartico, kjer bo prejemnik sam izbral izdelek. Naročite virtualno SEIK darilno kartico in jo prejmite takoj, ali pa naročite tiskano SEIK darilno kartico, ki vam jo pošljemo ali neposredno pošljemo prejemniku darila.

Prejemnik lahko sam izbere pravo pustolovsko darilo z SEIK darilno kartico!

Darilna kartica

SEIK Darilna kartica

50.00 
VIEW CARD

SEIK Darilna kartica

Najti prave Darilna kartica lahko predstavlja pravi izziv. Na srečo lahko elegantne in kvalitetne izdelke Darilna kartica najdete in naročite preko naše spletne trgovina seik.si. Z našimi izdelki si želimo navdihniti ljudi in poskrbeti za več sreče v vašem življenju. Upamp, da boste svoj navdih našli tudi v Darilna kartica.
  • Vse izdelke Darilna kartica oblikujejo mladi SEIK oblikovalci
  • Izberite svoj najljubši/-o Darilna kartica here.
  • Dostava na prevzemno mesto ali paketni nabiralnik - Darilna kartica bo dostavljen v naslednjih delovnih dneh
  • Želimo si, da Darilna kartica spremeni vaš dan na bolje in se že veselimo vaše povratne informacije ter slik kako uživate v uporabi Darilna kartica
  • Ne pozabite deliti svojih fotografij in označiti @tvojseik and #Darilna kartica.

Kateri Darilna kartica izbrati?

  1. Razmislite kateri Darilna kartica vam najbolje ustreza.
  2. Navdihnite in presenetite sebe ali svoje najbližje z Darilna kartica.
  3. Preverite kaj in kakšne informacije so ostali SEIK prijatelji delili o tem izdelku.
  4. Počakajte na dostavo Darilna kartica na najbližje prevzemno mesto ali dostavo s kurirjem.
  5. Delite svoje SEIK trenutke z novimi izdelki tudi z nami in nas označite! @tvojseik #Darilna kartica.
Pogosta vprašanja
Kdaj bo Darilna kartica dostavljen?
Če naročite Darilna kartica na delovni dan pred 14.00, bo paket dostavljen v roku  2-3 delovnih dni. Darilna kartica naročen čez vikend, bo odposlan v ponedeljek. Pakete pripravljamo in odpošiljamo večkrat na dan in včasih - če je potrebno tudi čez vikend, da bodo do vas prišli pravočasno.
Kako naročim Darilna kartica?
Vsi naš izdelki so najlažje in najhitreje naročeni preko naše spletne trgovine. Dodajte Darilna kartica v svojo košarico in nadaljujte na plačilo. Pred zaključkom plačila izpolnite svoje podatke in izberite najljubšo metodo dostave paketa. Dostavljamo povsod po Sloveniji z najpogostejšimi metodami dostave. Darilna kartica vas lahko počaka v paketomatu ali pa vam ga na dom dostavi kurir. Plačilo lahko opravite preko poslanega računa, bančega transferja ali kreditne kartice. 
Ali lahko vrnem Darilna kartica?
Če vam Darilna kartica ne ustreza, lahko izdelek preprosto vrnete. V naši spletni trgovini imajo Darilna kartica izdelki 14-dnevno pravico do vračila. Natančnejša navodila za vračilo si lahko preberete v naših pogojih za vračilo. V primeru dodatnih vprašanj nas lahko kontaktirate na [email protected] ali preko klepeta na naši spletni strani.