Prikaz vseh 4 rezultatov

Naš cilj v Založbi SEIK je, da vsak dan postane nepozabna pustolovščina. V tem hitrem svetu so pametni telefoni postali naši zaupanja vredni pomočniki, ki shranjujejo spomine, nam pomagajo pri delu in nas ohranjajo povezane. Vsi smo že doživeli trenutke, ko so nam naše ljubljene naprave zdrsnile iz rok ali žepov, zato smo tu, da vam pomagamo! Spoznajte trak za telefon SEIK, vašega prijaznega pomočnika na vaših dnevnih popotovanjih. Najboljši spremljevalec za hitre fotografije in v vsakdanjem življenju, da telefona ne izgubite.

7.99 
7.99 

Darila ob zaključku šolanja

Univerzalni trak za telefon – oh tako roza!

7.99 

SEIK Dodatki za telefon

Najti prava Dodatki za telefon lahko predstavlja pravi izziv. Na srečo lahko elegantna in kvalitetna Dodatki za telefon najdete in naročite preko naše spletne trgovina seik.si. Z našimi izdelki si želimo navdihniti ljudi in poskrbeti za več sreče v vašem življenju. Upamo, da boste svoj navdih našli tudi v naši kategoriji Dodatki za telefon.
  • Vse izdelke Dodatki za telefon oblikujejo mladi SEIK oblikovalci
  • Izberite svoj najljubši/-o Dodatki za telefon here.
  • Dostava na prevzemno mesto ali paketni nabiralnik - Dodatki za telefon bo dostavljen v naslednjih delovnih dneh
  • Želimo si, da Dodatki za telefon spremeni vaš dan na bolje in se že veselimo vaše povratne informacije ter slik kako uživate v uporabi Dodatki za telefon
  • Ne pozabite deliti svojih fotografij in označiti @tvojseik and #Dodatki za telefon.

Katera Dodatki za telefon izbrati?

  1. Razmislite kateri Dodatki za telefon vam najbolje ustreza.
  2. Navdihnite in presenetite sebe ali svoje najbližje z Dodatki za telefon.
  3. Preverite kaj in kakšne informacije so ostali SEIK prijatelji delili o tem izdelku.
  4. Počakajte na dostavo Dodatki za telefon na najbližje prevzemno mesto ali dostavo s kurirjem.
  5. Delite svoje SEIK trenutke z novimi izdelki tudi z nami in nas označite! @tvojseik #Dodatki za telefon.
Pogosta vprašanja
Kdaj bodo Dodatki za telefon dostavljen?
Če naročite Dodatki za telefon na delovni dan pred 14.00, bo paket dostavljen v roku  2-3 delovnih dni. Dodatki za telefon naročen čez vikend, bo odposlan v ponedeljek. Pakete pripravljamo in odpošiljamo večkrat na dan in včasih - če je potrebno tudi čez vikend, da bodo do vas prišli pravočasno.
Kako naročim Dodatki za telefon?
Vsi naš izdelki so najlažje in najhitreje naročeni preko naše spletne trgovine. Dodajte Dodatki za telefon v svojo košarico in nadaljujte na plačilo. Pred zaključkom plačila izpolnite svoje podatke in izberite najljubšo metodo dostave paketa. Dostavljamo povsod po Sloveniji z najpogostejšimi metodami dostave. Dodatki za telefon vas lahko počaka v paketomatu ali pa vam ga na dom dostavi kurir. Plačilo lahko opravite preko poslanega računa, bančega transferja ali kreditne kartice. 
Ali lahko vrnem Dodatki za telefon?
Če vam Dodatki za telefon ne ustreza, lahko izdelek preprosto vrnete. V naši spletni trgovini imajo Dodatki za telefon izdelki 14-dnevno pravico do vračila. Natančnejša navodila za vračilo si lahko preberete v naših pogojih za vračilo. V primeru dodatnih vprašanj nas lahko kontaktirate na [email protected] ali preko klepeta na naši spletni strani.