Prikaz rezultata

Razglednica, voščilnica, rojstnodnevna voščilnica, božična voščilnica - presenetite z resničnim sporočilom!

Včasih je bilo pošiljanje in podarjanje osebnih kartic vsakodnevno opravilo. Zdaj, ko čestitke in spomine pošiljamo digitalno, je prejemanje kartic redka praksa, a zato še večje presenečenje.
Ročno napiši svoje sporočilo na kartico in jo pošlji po pošti ali podari ob različnih priložnostih!

SEIK Kartica

Najti prave Kartica lahko predstavlja pravi izziv. Na srečo lahko elegantne in kvalitetne izdelke Kartica najdete in naročite preko naše spletne trgovina seik.si. Z našimi izdelki si želimo navdihniti ljudi in poskrbeti za več sreče v vašem življenju. Upamp, da boste svoj navdih našli tudi v Kartica.
  • Vse izdelke Kartica oblikujejo mladi SEIK oblikovalci
  • Izberite svoj najljubši/-o Kartica here.
  • Dostava na prevzemno mesto ali paketni nabiralnik - Kartica bo dostavljen v naslednjih delovnih dneh
  • Želimo si, da Kartica spremeni vaš dan na bolje in se že veselimo vaše povratne informacije ter slik kako uživate v uporabi Kartica
  • Ne pozabite deliti svojih fotografij in označiti @tvojseik and #Kartica.

Kateri Kartica izbrati?

  1. Razmislite kateri Kartica vam najbolje ustreza.
  2. Navdihnite in presenetite sebe ali svoje najbližje z Kartica.
  3. Preverite kaj in kakšne informacije so ostali SEIK prijatelji delili o tem izdelku.
  4. Počakajte na dostavo Kartica na najbližje prevzemno mesto ali dostavo s kurirjem.
  5. Delite svoje SEIK trenutke z novimi izdelki tudi z nami in nas označite! @tvojseik #Kartica.
Pogosta vprašanja
Kdaj bo Kartica dostavljen?
Če naročite Kartica na delovni dan pred 14.00, bo paket dostavljen v roku  2-3 delovnih dni. Kartica naročen čez vikend, bo odposlan v ponedeljek. Pakete pripravljamo in odpošiljamo večkrat na dan in včasih - če je potrebno tudi čez vikend, da bodo do vas prišli pravočasno.
Kako naročim Kartica?
Vsi naš izdelki so najlažje in najhitreje naročeni preko naše spletne trgovine. Dodajte Kartica v svojo košarico in nadaljujte na plačilo. Pred zaključkom plačila izpolnite svoje podatke in izberite najljubšo metodo dostave paketa. Dostavljamo povsod po Sloveniji z najpogostejšimi metodami dostave. Kartica vas lahko počaka v paketomatu ali pa vam ga na dom dostavi kurir. Plačilo lahko opravite preko poslanega računa, bančega transferja ali kreditne kartice. 
Ali lahko vrnem Kartica?
Če vam Kartica ne ustreza, lahko izdelek preprosto vrnete. V naši spletni trgovini imajo Kartica izdelki 14-dnevno pravico do vračila. Natančnejša navodila za vračilo si lahko preberete v naših pogojih za vračilo. V primeru dodatnih vprašanj nas lahko kontaktirate na [email protected] ali preko klepeta na naši spletni strani.