Prikaz vseh 16 rezultatov

Večnamenske steklenice za vodo in potovalne flaške in termovke - dobro za vas in za naravo

Ali se pogosto srečuješ s težavo, da bi moral(a) čez dan spiti več vode, vendar vedno pozabiš ali pa se znajdeš v situaciji, ko moraš spet kupiti plastenko za pijačo, da potešiš svojo žejo? SEIK-ove steklenice za vodo in potovalne steklenice spodbujajo zadostno hidracijo- njihov stilski dizajn in barve delujejo kot modni dodatek na vsaki mizi ali v torbici. Motivacijski slogan te spodbuja k izvajanju pogumnih dejanj in doseganju ciljev.

Uporabi svojo elegantno steklenico!

SEIK Flaška/Termovka

Najti prave Flaška/Termovka lahko predstavlja pravi izziv. Na srečo lahko elegantne in kvalitetne izdelke Flaška/Termovka najdete in naročite preko naše spletne trgovina seik.si. Z našimi izdelki si želimo navdihniti ljudi in poskrbeti za več sreče v vašem življenju. Upamp, da boste svoj navdih našli tudi v Flaška/Termovka.
  • Vse izdelke Flaška/Termovka oblikujejo mladi SEIK oblikovalci
  • Izberite svoj najljubši/-o Flaška/Termovka here.
  • Dostava na prevzemno mesto ali paketni nabiralnik - Flaška/Termovka bo dostavljen v naslednjih delovnih dneh
  • Želimo si, da Flaška/Termovka spremeni vaš dan na bolje in se že veselimo vaše povratne informacije ter slik kako uživate v uporabi Flaška/Termovka
  • Ne pozabite deliti svojih fotografij in označiti @tvojseik and #Flaška/Termovka.

Kateri Flaška/Termovka izbrati?

  1. Razmislite kateri Flaška/Termovka vam najbolje ustreza.
  2. Navdihnite in presenetite sebe ali svoje najbližje z Flaška/Termovka.
  3. Preverite kaj in kakšne informacije so ostali SEIK prijatelji delili o tem izdelku.
  4. Počakajte na dostavo Flaška/Termovka na najbližje prevzemno mesto ali dostavo s kurirjem.
  5. Delite svoje SEIK trenutke z novimi izdelki tudi z nami in nas označite! @tvojseik #Flaška/Termovka.
Pogosta vprašanja
Kdaj bo Flaška/Termovka dostavljen?
Če naročite Flaška/Termovka na delovni dan pred 14.00, bo paket dostavljen v roku  2-3 delovnih dni. Flaška/Termovka naročen čez vikend, bo odposlan v ponedeljek. Pakete pripravljamo in odpošiljamo večkrat na dan in včasih - če je potrebno tudi čez vikend, da bodo do vas prišli pravočasno.
Kako naročim Flaška/Termovka?
Vsi naš izdelki so najlažje in najhitreje naročeni preko naše spletne trgovine. Dodajte Flaška/Termovka v svojo košarico in nadaljujte na plačilo. Pred zaključkom plačila izpolnite svoje podatke in izberite najljubšo metodo dostave paketa. Dostavljamo povsod po Sloveniji z najpogostejšimi metodami dostave. Flaška/Termovka vas lahko počaka v paketomatu ali pa vam ga na dom dostavi kurir. Plačilo lahko opravite preko poslanega računa, bančega transferja ali kreditne kartice. 
Ali lahko vrnem Flaška/Termovka?
Če vam Flaška/Termovka ne ustreza, lahko izdelek preprosto vrnete. V naši spletni trgovini imajo Flaška/Termovka izdelki 14-dnevno pravico do vračila. Natančnejša navodila za vračilo si lahko preberete v naših pogojih za vračilo. V primeru dodatnih vprašanj nas lahko kontaktirate na [email protected] ali preko klepeta na naši spletni strani.