Prikaz vseh 2 rezultatov

SEIK samolepilni lističi

Najti prava samolepilni lističi lahko predstavlja pravi izziv. Na srečo lahko elegantna in kvalitetna samolepilni lističi najdete in naročite preko naše spletne trgovina seik.si. Z našimi izdelki si želimo navdihniti ljudi in poskrbeti za več sreče v vašem življenju. Upamo, da boste svoj navdih našli tudi v naši kategoriji samolepilni lističi.
  • Vse izdelke samolepilni lističi oblikujejo mladi SEIK oblikovalci
  • Izberite svoj najljubši/-o samolepilni lističi here.
  • Dostava na prevzemno mesto ali paketni nabiralnik - samolepilni lističi bo dostavljen v naslednjih delovnih dneh
  • Želimo si, da samolepilni lističi spremeni vaš dan na bolje in se že veselimo vaše povratne informacije ter slik kako uživate v uporabi samolepilni lističi
  • Ne pozabite deliti svojih fotografij in označiti @tvojseik and #samolepilni lističi.

Katera samolepilni lističi izbrati?

  1. Razmislite kateri samolepilni lističi vam najbolje ustreza.
  2. Navdihnite in presenetite sebe ali svoje najbližje z samolepilni lističi.
  3. Preverite kaj in kakšne informacije so ostali SEIK prijatelji delili o tem izdelku.
  4. Počakajte na dostavo samolepilni lističi na najbližje prevzemno mesto ali dostavo s kurirjem.
  5. Delite svoje SEIK trenutke z novimi izdelki tudi z nami in nas označite! @tvojseik #samolepilni lističi.
Pogosta vprašanja
Kdaj bodo samolepilni lističi dostavljen?
Če naročite samolepilni lističi na delovni dan pred 14.00, bo paket dostavljen v roku  2-3 delovnih dni. samolepilni lističi naročen čez vikend, bo odposlan v ponedeljek. Pakete pripravljamo in odpošiljamo večkrat na dan in včasih - če je potrebno tudi čez vikend, da bodo do vas prišli pravočasno.
Kako naročim samolepilni lističi?
Vsi naš izdelki so najlažje in najhitreje naročeni preko naše spletne trgovine. Dodajte samolepilni lističi v svojo košarico in nadaljujte na plačilo. Pred zaključkom plačila izpolnite svoje podatke in izberite najljubšo metodo dostave paketa. Dostavljamo povsod po Sloveniji z najpogostejšimi metodami dostave. samolepilni lističi vas lahko počaka v paketomatu ali pa vam ga na dom dostavi kurir. Plačilo lahko opravite preko poslanega računa, bančega transferja ali kreditne kartice. 
Ali lahko vrnem samolepilni lističi?
Če vam samolepilni lističi ne ustreza, lahko izdelek preprosto vrnete. V naši spletni trgovini imajo samolepilni lističi izdelki 14-dnevno pravico do vračila. Natančnejša navodila za vračilo si lahko preberete v naših pogojih za vračilo. V primeru dodatnih vprašanj nas lahko kontaktirate na [email protected] ali preko klepeta na naši spletni strani.