Darilno pakiranje - čudovita darilna embalaža za vaše darilo

Ali želite nadgraditi darilo z čudovito darilno embalažo? Brez skrbi! Pri SEIK-u gremo dodatno miljo in zagotavljamo vrhunsko storitev darilnega pakiranja za vaša naročila. Poleg tega lahko dodate osebni pridih z dodajanjem sporočila, s katerim bodo vaša darila še bolj posebna.
Kako deluje: Izberite svoj edinstven izdelek, med plačilom izberite našo storitev darilnega pakiranja in voila – vaše čudovito zapakirano darilo je pripravljeno za pošiljanje neposredno vašemu ljubljenemu.
Zakaj ne bi poslali vašega posebnega darila v naših čudovitih darilnih škatlah? Nič ne izrazi pozornosti tako kot skrbno zavito darilo iz SEIK-a.
Ujemajočih izdelkov ni mogoče najti.

SEIK Darilno pakiranje

Najti prave Darilno pakiranje lahko predstavlja pravi izziv. Na srečo lahko elegantne in kvalitetne izdelke Darilno pakiranje najdete in naročite preko naše spletne trgovina seik.si. Z našimi izdelki si želimo navdihniti ljudi in poskrbeti za več sreče v vašem življenju. Upamp, da boste svoj navdih našli tudi v Darilno pakiranje.
  • Vse izdelke Darilno pakiranje oblikujejo mladi SEIK oblikovalci
  • Izberite svoj najljubši/-o Darilno pakiranje here.
  • Dostava na prevzemno mesto ali paketni nabiralnik - Darilno pakiranje bo dostavljen v naslednjih delovnih dneh
  • Želimo si, da Darilno pakiranje spremeni vaš dan na bolje in se že veselimo vaše povratne informacije ter slik kako uživate v uporabi Darilno pakiranje
  • Ne pozabite deliti svojih fotografij in označiti @tvojseik and #Darilno pakiranje.

Kateri Darilno pakiranje izbrati?

  1. Razmislite kateri Darilno pakiranje vam najbolje ustreza.
  2. Navdihnite in presenetite sebe ali svoje najbližje z Darilno pakiranje.
  3. Preverite kaj in kakšne informacije so ostali SEIK prijatelji delili o tem izdelku.
  4. Počakajte na dostavo Darilno pakiranje na najbližje prevzemno mesto ali dostavo s kurirjem.
  5. Delite svoje SEIK trenutke z novimi izdelki tudi z nami in nas označite! @tvojseik #Darilno pakiranje.
Pogosta vprašanja
Kdaj bo Darilno pakiranje dostavljen?
Če naročite Darilno pakiranje na delovni dan pred 14.00, bo paket dostavljen v roku  2-3 delovnih dni. Darilno pakiranje naročen čez vikend, bo odposlan v ponedeljek. Pakete pripravljamo in odpošiljamo večkrat na dan in včasih - če je potrebno tudi čez vikend, da bodo do vas prišli pravočasno.
Kako naročim Darilno pakiranje?
Vsi naš izdelki so najlažje in najhitreje naročeni preko naše spletne trgovine. Dodajte Darilno pakiranje v svojo košarico in nadaljujte na plačilo. Pred zaključkom plačila izpolnite svoje podatke in izberite najljubšo metodo dostave paketa. Dostavljamo povsod po Sloveniji z najpogostejšimi metodami dostave. Darilno pakiranje vas lahko počaka v paketomatu ali pa vam ga na dom dostavi kurir. Plačilo lahko opravite preko poslanega računa, bančega transferja ali kreditne kartice. 
Ali lahko vrnem Darilno pakiranje?
Če vam Darilno pakiranje ne ustreza, lahko izdelek preprosto vrnete. V naši spletni trgovini imajo Darilno pakiranje izdelki 14-dnevno pravico do vračila. Natančnejša navodila za vračilo si lahko preberete v naših pogojih za vračilo. V primeru dodatnih vprašanj nas lahko kontaktirate na [email protected] ali preko klepeta na naši spletni strani.