Prikaz vseh 13 rezultatov

Dan starih staršev - kaj podariti?

Poiščite edinstveno in nepozabno darilo za babico ali dedka, ki bo presenetilo, navdihnilo in prineslo veselje. Pripravili smo izbor daril v nordijskem stilu, ki bodo prinesla nove pustolovščine v življenje vaših babic in dedkov.

Podarite nekaj posebnega starim staršem!

SEIK Darila za dan starih staršev

Najti prave Darila za dan starih staršev lahko predstavlja pravi izziv. Na srečo lahko elegantne in kvalitetne izdelke Darila za dan starih staršev najdete in naročite preko naše spletne trgovina seik.si. Z našimi izdelki si želimo navdihniti ljudi in poskrbeti za več sreče v vašem življenju. Upamp, da boste svoj navdih našli tudi v Darila za dan starih staršev.
  • Vse izdelke Darila za dan starih staršev oblikujejo mladi SEIK oblikovalci
  • Izberite svoj najljubši/-o Darila za dan starih staršev here.
  • Dostava na prevzemno mesto ali paketni nabiralnik - Darila za dan starih staršev bo dostavljen v naslednjih delovnih dneh
  • Želimo si, da Darila za dan starih staršev spremeni vaš dan na bolje in se že veselimo vaše povratne informacije ter slik kako uživate v uporabi Darila za dan starih staršev
  • Ne pozabite deliti svojih fotografij in označiti @tvojseik and #Darila za dan starih staršev.

Kateri Darila za dan starih staršev izbrati?

  1. Razmislite kateri Darila za dan starih staršev vam najbolje ustreza.
  2. Navdihnite in presenetite sebe ali svoje najbližje z Darila za dan starih staršev.
  3. Preverite kaj in kakšne informacije so ostali SEIK prijatelji delili o tem izdelku.
  4. Počakajte na dostavo Darila za dan starih staršev na najbližje prevzemno mesto ali dostavo s kurirjem.
  5. Delite svoje SEIK trenutke z novimi izdelki tudi z nami in nas označite! @tvojseik #Darila za dan starih staršev.
Pogosta vprašanja
Kdaj bo Darila za dan starih staršev dostavljen?
Če naročite Darila za dan starih staršev na delovni dan pred 14.00, bo paket dostavljen v roku  2-3 delovnih dni. Darila za dan starih staršev naročen čez vikend, bo odposlan v ponedeljek. Pakete pripravljamo in odpošiljamo večkrat na dan in včasih - če je potrebno tudi čez vikend, da bodo do vas prišli pravočasno.
Kako naročim Darila za dan starih staršev?
Vsi naš izdelki so najlažje in najhitreje naročeni preko naše spletne trgovine. Dodajte Darila za dan starih staršev v svojo košarico in nadaljujte na plačilo. Pred zaključkom plačila izpolnite svoje podatke in izberite najljubšo metodo dostave paketa. Dostavljamo povsod po Sloveniji z najpogostejšimi metodami dostave. Darila za dan starih staršev vas lahko počaka v paketomatu ali pa vam ga na dom dostavi kurir. Plačilo lahko opravite preko poslanega računa, bančega transferja ali kreditne kartice. 
Ali lahko vrnem Darila za dan starih staršev?
Če vam Darila za dan starih staršev ne ustreza, lahko izdelek preprosto vrnete. V naši spletni trgovini imajo Darila za dan starih staršev izdelki 14-dnevno pravico do vračila. Natančnejša navodila za vračilo si lahko preberete v naših pogojih za vračilo. V primeru dodatnih vprašanj nas lahko kontaktirate na [email protected] ali preko klepeta na naši spletni strani.