Prikaz vseh 4 rezultatov

Načrtujte svoje dogodivščine z našimi pisalnimi pripomočki.

Zabeležite dragocene trenutke in načrtujte prihajajoče dogodivščine s pomočjo naših pisal, svinčnikov, flomastrov in označevalcev. Ne glede na to, ali ste izkušen pisatelj, študent ali preprosto uživate v zapisovanju misli, naša pisalna orodja vam omogočajo, da pokažete svojo ustvarjalnost v polni meri. Z našimi edinstvenimi pastelnimi odtenki in navdihujočimi dizajni bo vsakdo našel nekaj zase.
Dogodivščine s pisalnimi pripomočki SEIK.

SEIK Pisalni pribor

Najti prava Pisalni pribor lahko predstavlja pravi izziv. Na srečo lahko elegantna in kvalitetna Pisalni pribor najdete in naročite preko naše spletne trgovina seik.si. Z našimi izdelki si želimo navdihniti ljudi in poskrbeti za več sreče v vašem življenju. Upamo, da boste svoj navdih našli tudi v naši kategoriji Pisalni pribor.
  • Vse izdelke Pisalni pribor oblikujejo mladi SEIK oblikovalci
  • Izberite svoj najljubši/-o Pisalni pribor here.
  • Dostava na prevzemno mesto ali paketni nabiralnik - Pisalni pribor bo dostavljen v naslednjih delovnih dneh
  • Želimo si, da Pisalni pribor spremeni vaš dan na bolje in se že veselimo vaše povratne informacije ter slik kako uživate v uporabi Pisalni pribor
  • Ne pozabite deliti svojih fotografij in označiti @tvojseik and #Pisalni pribor.

Katera Pisalni pribor izbrati?

  1. Razmislite kateri Pisalni pribor vam najbolje ustreza.
  2. Navdihnite in presenetite sebe ali svoje najbližje z Pisalni pribor.
  3. Preverite kaj in kakšne informacije so ostali SEIK prijatelji delili o tem izdelku.
  4. Počakajte na dostavo Pisalni pribor na najbližje prevzemno mesto ali dostavo s kurirjem.
  5. Delite svoje SEIK trenutke z novimi izdelki tudi z nami in nas označite! @tvojseik #Pisalni pribor.
Pogosta vprašanja
Kdaj bodo Pisalni pribor dostavljen?
Če naročite Pisalni pribor na delovni dan pred 14.00, bo paket dostavljen v roku  2-3 delovnih dni. Pisalni pribor naročen čez vikend, bo odposlan v ponedeljek. Pakete pripravljamo in odpošiljamo večkrat na dan in včasih - če je potrebno tudi čez vikend, da bodo do vas prišli pravočasno.
Kako naročim Pisalni pribor?
Vsi naš izdelki so najlažje in najhitreje naročeni preko naše spletne trgovine. Dodajte Pisalni pribor v svojo košarico in nadaljujte na plačilo. Pred zaključkom plačila izpolnite svoje podatke in izberite najljubšo metodo dostave paketa. Dostavljamo povsod po Sloveniji z najpogostejšimi metodami dostave. Pisalni pribor vas lahko počaka v paketomatu ali pa vam ga na dom dostavi kurir. Plačilo lahko opravite preko poslanega računa, bančega transferja ali kreditne kartice. 
Ali lahko vrnem Pisalni pribor?
Če vam Pisalni pribor ne ustreza, lahko izdelek preprosto vrnete. V naši spletni trgovini imajo Pisalni pribor izdelki 14-dnevno pravico do vračila. Natančnejša navodila za vračilo si lahko preberete v naših pogojih za vračilo. V primeru dodatnih vprašanj nas lahko kontaktirate na [email protected] ali preko klepeta na naši spletni strani.