Prikazovanje 1–24 od 47 rezultatov

Darila za ženske

Vsaka ženska si zasluži pozorna darila, ki ji pogrejejo srce in na njen obraz narišejo nasmeh. Naša najbolj prodajana knjiga “100 stvari, ki bi jih morala vsaka ženska doživeti vsaj enkrat v življenju” je najboljše darilo za pravo žensko. Naj bo to vaša partnerica, najboljša prijateljica ali sestra – njeno popolno darilo lahko najdete na naši strani.

11.99 

Božična darila

Dekorativna sveča – Love

15.99 

Darila ob zaključku šolanja

Planer produktivnosti (mapa A5) Black

Od 41.99 
22.99 
24.99 

SEIK Darila za ženske

Najti prave Darila za ženske lahko predstavlja pravi izziv. Na srečo lahko elegantne in kvalitetne izdelke Darila za ženske najdete in naročite preko naše spletne trgovina seik.si. Z našimi izdelki si želimo navdihniti ljudi in poskrbeti za več sreče v vašem življenju. Upamp, da boste svoj navdih našli tudi v Darila za ženske.
  • Vse izdelke Darila za ženske oblikujejo mladi SEIK oblikovalci
  • Izberite svoj najljubši/-o Darila za ženske here.
  • Dostava na prevzemno mesto ali paketni nabiralnik - Darila za ženske bo dostavljen v naslednjih delovnih dneh
  • Želimo si, da Darila za ženske spremeni vaš dan na bolje in se že veselimo vaše povratne informacije ter slik kako uživate v uporabi Darila za ženske
  • Ne pozabite deliti svojih fotografij in označiti @tvojseik and #Darila za ženske.

Kateri Darila za ženske izbrati?

  1. Razmislite kateri Darila za ženske vam najbolje ustreza.
  2. Navdihnite in presenetite sebe ali svoje najbližje z Darila za ženske.
  3. Preverite kaj in kakšne informacije so ostali SEIK prijatelji delili o tem izdelku.
  4. Počakajte na dostavo Darila za ženske na najbližje prevzemno mesto ali dostavo s kurirjem.
  5. Delite svoje SEIK trenutke z novimi izdelki tudi z nami in nas označite! @tvojseik #Darila za ženske.
Pogosta vprašanja
Kdaj bo Darila za ženske dostavljen?
Če naročite Darila za ženske na delovni dan pred 14.00, bo paket dostavljen v roku  2-3 delovnih dni. Darila za ženske naročen čez vikend, bo odposlan v ponedeljek. Pakete pripravljamo in odpošiljamo večkrat na dan in včasih - če je potrebno tudi čez vikend, da bodo do vas prišli pravočasno.
Kako naročim Darila za ženske?
Vsi naš izdelki so najlažje in najhitreje naročeni preko naše spletne trgovine. Dodajte Darila za ženske v svojo košarico in nadaljujte na plačilo. Pred zaključkom plačila izpolnite svoje podatke in izberite najljubšo metodo dostave paketa. Dostavljamo povsod po Sloveniji z najpogostejšimi metodami dostave. Darila za ženske vas lahko počaka v paketomatu ali pa vam ga na dom dostavi kurir. Plačilo lahko opravite preko poslanega računa, bančega transferja ali kreditne kartice. 
Ali lahko vrnem Darila za ženske?
Če vam Darila za ženske ne ustreza, lahko izdelek preprosto vrnete. V naši spletni trgovini imajo Darila za ženske izdelki 14-dnevno pravico do vračila. Natančnejša navodila za vračilo si lahko preberete v naših pogojih za vračilo. V primeru dodatnih vprašanj nas lahko kontaktirate na [email protected] ali preko klepeta na naši spletni strani.