Prikaz vseh 3 rezultatov

SEIK Instant fotoaparat

Najti prave Instant fotoaparat lahko predstavlja pravi izziv. Na srečo lahko elegantne in kvalitetne izdelke Instant fotoaparat najdete in naročite preko naše spletne trgovina seik.si. Z našimi izdelki si želimo navdihniti ljudi in poskrbeti za več sreče v vašem življenju. Upamp, da boste svoj navdih našli tudi v Instant fotoaparat.
  • Vse izdelke Instant fotoaparat oblikujejo mladi SEIK oblikovalci
  • Izberite svoj najljubši/-o Instant fotoaparat here.
  • Dostava na prevzemno mesto ali paketni nabiralnik - Instant fotoaparat bo dostavljen v naslednjih delovnih dneh
  • Želimo si, da Instant fotoaparat spremeni vaš dan na bolje in se že veselimo vaše povratne informacije ter slik kako uživate v uporabi Instant fotoaparat
  • Ne pozabite deliti svojih fotografij in označiti @tvojseik and #Instant fotoaparat.

Kateri Instant fotoaparat izbrati?

  1. Razmislite kateri Instant fotoaparat vam najbolje ustreza.
  2. Navdihnite in presenetite sebe ali svoje najbližje z Instant fotoaparat.
  3. Preverite kaj in kakšne informacije so ostali SEIK prijatelji delili o tem izdelku.
  4. Počakajte na dostavo Instant fotoaparat na najbližje prevzemno mesto ali dostavo s kurirjem.
  5. Delite svoje SEIK trenutke z novimi izdelki tudi z nami in nas označite! @tvojseik #Instant fotoaparat.
Pogosta vprašanja
Kdaj bo Instant fotoaparat dostavljen?
Če naročite Instant fotoaparat na delovni dan pred 14.00, bo paket dostavljen v roku  2-3 delovnih dni. Instant fotoaparat naročen čez vikend, bo odposlan v ponedeljek. Pakete pripravljamo in odpošiljamo večkrat na dan in včasih - če je potrebno tudi čez vikend, da bodo do vas prišli pravočasno.
Kako naročim Instant fotoaparat?
Vsi naš izdelki so najlažje in najhitreje naročeni preko naše spletne trgovine. Dodajte Instant fotoaparat v svojo košarico in nadaljujte na plačilo. Pred zaključkom plačila izpolnite svoje podatke in izberite najljubšo metodo dostave paketa. Dostavljamo povsod po Sloveniji z najpogostejšimi metodami dostave. Instant fotoaparat vas lahko počaka v paketomatu ali pa vam ga na dom dostavi kurir. Plačilo lahko opravite preko poslanega računa, bančega transferja ali kreditne kartice. 
Ali lahko vrnem Instant fotoaparat?
Če vam Instant fotoaparat ne ustreza, lahko izdelek preprosto vrnete. V naši spletni trgovini imajo Instant fotoaparat izdelki 14-dnevno pravico do vračila. Natančnejša navodila za vračilo si lahko preberete v naših pogojih za vračilo. V primeru dodatnih vprašanj nas lahko kontaktirate na [email protected] ali preko klepeta na naši spletni strani.