Prikaz vseh 4 rezultatov

Suveniirid - Tallinna vanalinna meened

V naši zbirki boste našli različne izdelke, ki predstavljajo Slovenijo in njeno prestolnico. Nekaj kar bo vas in vaše najbljžje spominjalo na dom, ne glede na to kje ste.

Kupite spominke zase ali jih podarite kot darila! 

SEIK Spominki

Najti prava Spominki lahko predstavlja pravi izziv. Na srečo lahko elegantna in kvalitetna Spominki najdete in naročite preko naše spletne trgovina seik.si. Z našimi izdelki si želimo navdihniti ljudi in poskrbeti za več sreče v vašem življenju. Upamo, da boste svoj navdih našli tudi v naši kategoriji Spominki.
  • Vse izdelke Spominki oblikujejo mladi SEIK oblikovalci
  • Izberite svoj najljubši/-o Spominki here.
  • Dostava na prevzemno mesto ali paketni nabiralnik - Spominki bo dostavljen v naslednjih delovnih dneh
  • Želimo si, da Spominki spremeni vaš dan na bolje in se že veselimo vaše povratne informacije ter slik kako uživate v uporabi Spominki
  • Ne pozabite deliti svojih fotografij in označiti @tvojseik and #Spominki.

Katera Spominki izbrati?

  1. Razmislite kateri Spominki vam najbolje ustreza.
  2. Navdihnite in presenetite sebe ali svoje najbližje z Spominki.
  3. Preverite kaj in kakšne informacije so ostali SEIK prijatelji delili o tem izdelku.
  4. Počakajte na dostavo Spominki na najbližje prevzemno mesto ali dostavo s kurirjem.
  5. Delite svoje SEIK trenutke z novimi izdelki tudi z nami in nas označite! @tvojseik #Spominki.
Pogosta vprašanja
Kdaj bodo Spominki dostavljen?
Če naročite Spominki na delovni dan pred 14.00, bo paket dostavljen v roku  2-3 delovnih dni. Spominki naročen čez vikend, bo odposlan v ponedeljek. Pakete pripravljamo in odpošiljamo večkrat na dan in včasih - če je potrebno tudi čez vikend, da bodo do vas prišli pravočasno.
Kako naročim Spominki?
Vsi naš izdelki so najlažje in najhitreje naročeni preko naše spletne trgovine. Dodajte Spominki v svojo košarico in nadaljujte na plačilo. Pred zaključkom plačila izpolnite svoje podatke in izberite najljubšo metodo dostave paketa. Dostavljamo povsod po Sloveniji z najpogostejšimi metodami dostave. Spominki vas lahko počaka v paketomatu ali pa vam ga na dom dostavi kurir. Plačilo lahko opravite preko poslanega računa, bančega transferja ali kreditne kartice. 
Ali lahko vrnem Spominki?
Če vam Spominki ne ustreza, lahko izdelek preprosto vrnete. V naši spletni trgovini imajo Spominki izdelki 14-dnevno pravico do vračila. Natančnejša navodila za vračilo si lahko preberete v naših pogojih za vračilo. V primeru dodatnih vprašanj nas lahko kontaktirate na [email protected] ali preko klepeta na naši spletni strani.