Prikaz vseh 2 rezultatov

Etuiji za prenosnike - minimalizem in inspiracija v enem

Lepota je v preprostosti . Naši etuiji za prenosnike spretno združujejo praktičnost in eleganco. So dovolj tanki, da jih lahko spravite v torbo, obenem pa njihov minimalistični slog omogoča, da jih nosite tudi samostojno. Vsak etui je okrašen z navdihujočimi sporočili, ki vas spodbujajo, da postanete najboljša različica sebe vsakič, ko se nanje ozrete.
P.S. Vsi si prizadevamo, da bi ohranili naše prenosnike varne in zaščitene. Vendar, ko se zgodi nepričakovani dogodek, je SEIK etui za prenosnik vedno tu za vas. Z vsestransko zaščito in stilom varuje vaš dragoceni pripomoček.
Odkrijte kombinacijo stila in prefinjenosti z SEIK-ovimi etuiji za prenosnike!
Ni na zalogi
42.99 

SEIK Etuiji za prenosnike

Najti prava Etuiji za prenosnike lahko predstavlja pravi izziv. Na srečo lahko elegantna in kvalitetna Etuiji za prenosnike najdete in naročite preko naše spletne trgovina seik.si. Z našimi izdelki si želimo navdihniti ljudi in poskrbeti za več sreče v vašem življenju. Upamo, da boste svoj navdih našli tudi v naši kategoriji Etuiji za prenosnike.
  • Vse izdelke Etuiji za prenosnike oblikujejo mladi SEIK oblikovalci
  • Izberite svoj najljubši/-o Etuiji za prenosnike here.
  • Dostava na prevzemno mesto ali paketni nabiralnik - Etuiji za prenosnike bo dostavljen v naslednjih delovnih dneh
  • Želimo si, da Etuiji za prenosnike spremeni vaš dan na bolje in se že veselimo vaše povratne informacije ter slik kako uživate v uporabi Etuiji za prenosnike
  • Ne pozabite deliti svojih fotografij in označiti @tvojseik and #Etuiji za prenosnike.

Katera Etuiji za prenosnike izbrati?

  1. Razmislite kateri Etuiji za prenosnike vam najbolje ustreza.
  2. Navdihnite in presenetite sebe ali svoje najbližje z Etuiji za prenosnike.
  3. Preverite kaj in kakšne informacije so ostali SEIK prijatelji delili o tem izdelku.
  4. Počakajte na dostavo Etuiji za prenosnike na najbližje prevzemno mesto ali dostavo s kurirjem.
  5. Delite svoje SEIK trenutke z novimi izdelki tudi z nami in nas označite! @tvojseik #Etuiji za prenosnike.
Pogosta vprašanja
Kdaj bodo Etuiji za prenosnike dostavljen?
Če naročite Etuiji za prenosnike na delovni dan pred 14.00, bo paket dostavljen v roku  2-3 delovnih dni. Etuiji za prenosnike naročen čez vikend, bo odposlan v ponedeljek. Pakete pripravljamo in odpošiljamo večkrat na dan in včasih - če je potrebno tudi čez vikend, da bodo do vas prišli pravočasno.
Kako naročim Etuiji za prenosnike?
Vsi naš izdelki so najlažje in najhitreje naročeni preko naše spletne trgovine. Dodajte Etuiji za prenosnike v svojo košarico in nadaljujte na plačilo. Pred zaključkom plačila izpolnite svoje podatke in izberite najljubšo metodo dostave paketa. Dostavljamo povsod po Sloveniji z najpogostejšimi metodami dostave. Etuiji za prenosnike vas lahko počaka v paketomatu ali pa vam ga na dom dostavi kurir. Plačilo lahko opravite preko poslanega računa, bančega transferja ali kreditne kartice. 
Ali lahko vrnem Etuiji za prenosnike?
Če vam Etuiji za prenosnike ne ustreza, lahko izdelek preprosto vrnete. V naši spletni trgovini imajo Etuiji za prenosnike izdelki 14-dnevno pravico do vračila. Natančnejša navodila za vračilo si lahko preberete v naših pogojih za vračilo. V primeru dodatnih vprašanj nas lahko kontaktirate na [email protected] ali preko klepeta na naši spletni strani.