Prikaz vseh 4 rezultatov

Veseli markerji - obarvajte svoje dogodivščine s pastelnimi barvami

Ta mala bitja so več kot le markerji, so vaši osebni navijači. S šestimi pastelnimi barvami lahko barvno označite svoje zapise in delo ali študij naredite malo bolj zabavno. Ampak, to ni vse! Vsak marker ima srčkan in navdihujoč napis, ki osvetli vaš dan in vas spomni, da lahko premagate vse. Ne le, da vam bodo pomagali zmagati v življenju, šoli in delu, ampak vas bodo tudi osvojili s svojimi ljubkimi dizajni. Pripravite se na dnevni odmerek ljubkosti in navdiha z našimi veselimi markerji.

SEIK Markerji

Najti prava Markerji lahko predstavlja pravi izziv. Na srečo lahko elegantna in kvalitetna Markerji najdete in naročite preko naše spletne trgovina seik.si. Z našimi izdelki si želimo navdihniti ljudi in poskrbeti za več sreče v vašem življenju. Upamo, da boste svoj navdih našli tudi v naši kategoriji Markerji.
  • Vse izdelke Markerji oblikujejo mladi SEIK oblikovalci
  • Izberite svoj najljubši/-o Markerji here.
  • Dostava na prevzemno mesto ali paketni nabiralnik - Markerji bo dostavljen v naslednjih delovnih dneh
  • Želimo si, da Markerji spremeni vaš dan na bolje in se že veselimo vaše povratne informacije ter slik kako uživate v uporabi Markerji
  • Ne pozabite deliti svojih fotografij in označiti @tvojseik and #Markerji.

Katera Markerji izbrati?

  1. Razmislite kateri Markerji vam najbolje ustreza.
  2. Navdihnite in presenetite sebe ali svoje najbližje z Markerji.
  3. Preverite kaj in kakšne informacije so ostali SEIK prijatelji delili o tem izdelku.
  4. Počakajte na dostavo Markerji na najbližje prevzemno mesto ali dostavo s kurirjem.
  5. Delite svoje SEIK trenutke z novimi izdelki tudi z nami in nas označite! @tvojseik #Markerji.
Pogosta vprašanja
Kdaj bodo Markerji dostavljen?
Če naročite Markerji na delovni dan pred 14.00, bo paket dostavljen v roku  2-3 delovnih dni. Markerji naročen čez vikend, bo odposlan v ponedeljek. Pakete pripravljamo in odpošiljamo večkrat na dan in včasih - če je potrebno tudi čez vikend, da bodo do vas prišli pravočasno.
Kako naročim Markerji?
Vsi naš izdelki so najlažje in najhitreje naročeni preko naše spletne trgovine. Dodajte Markerji v svojo košarico in nadaljujte na plačilo. Pred zaključkom plačila izpolnite svoje podatke in izberite najljubšo metodo dostave paketa. Dostavljamo povsod po Sloveniji z najpogostejšimi metodami dostave. Markerji vas lahko počaka v paketomatu ali pa vam ga na dom dostavi kurir. Plačilo lahko opravite preko poslanega računa, bančega transferja ali kreditne kartice. 
Ali lahko vrnem Markerji?
Če vam Markerji ne ustreza, lahko izdelek preprosto vrnete. V naši spletni trgovini imajo Markerji izdelki 14-dnevno pravico do vračila. Natančnejša navodila za vračilo si lahko preberete v naših pogojih za vračilo. V primeru dodatnih vprašanj nas lahko kontaktirate na [email protected] ali preko klepeta na naši spletni strani.