Prikaz vseh 22 rezultatov

Darila za stare starše - kaj podariti babici ali dedku?

Iščete darilo za svojo babico ali dedka? Babice in dedki imajo posebno mesto v življenju vsakega posameznika. Izražanje hvaležnosti ni pomembno le en dan v letu, ampak vsak dan. Najdite popolno darilo, s katerim boste izkazali ljubezen in hvaležnost!
Podarite posebno darilo babici in dedku!

Božična darila

Šalica “Dedek”

11.99 

Božična darila

Šalica “Babica”

11.99 
Ni na zalogi

SEIK Darila za stare starše

Najti prave Darila za stare starše lahko predstavlja pravi izziv. Na srečo lahko elegantne in kvalitetne izdelke Darila za stare starše najdete in naročite preko naše spletne trgovina seik.si. Z našimi izdelki si želimo navdihniti ljudi in poskrbeti za več sreče v vašem življenju. Upamp, da boste svoj navdih našli tudi v Darila za stare starše.
  • Vse izdelke Darila za stare starše oblikujejo mladi SEIK oblikovalci
  • Izberite svoj najljubši/-o Darila za stare starše here.
  • Dostava na prevzemno mesto ali paketni nabiralnik - Darila za stare starše bo dostavljen v naslednjih delovnih dneh
  • Želimo si, da Darila za stare starše spremeni vaš dan na bolje in se že veselimo vaše povratne informacije ter slik kako uživate v uporabi Darila za stare starše
  • Ne pozabite deliti svojih fotografij in označiti @tvojseik and #Darila za stare starše.

Katera Darila za stare starše izbrati?

  1. Razmislite kateri Darila za stare starše vam najbolje ustreza.
  2. Navdihnite in presenetite sebe ali svoje najbližje z Darila za stare starše.
  3. Preverite kaj in kakšne informacije so ostali SEIK prijatelji delili o tem izdelku.
  4. Počakajte na dostavo Darila za stare starše na najbližje prevzemno mesto ali dostavo s kurirjem.
  5. Delite svoje SEIK trenutke z novimi izdelki tudi z nami in nas označite! @tvojseik #Darila za stare starše.
Pogosta vprašanja
Kdaj bo Darila za stare starše dostavljen?
Če naročite Darila za stare starše na delovni dan pred 14.00, bo paket dostavljen v roku  2-3 delovnih dni. Darila za stare starše naročen čez vikend, bo odposlan v ponedeljek. Pakete pripravljamo in odpošiljamo večkrat na dan in včasih - če je potrebno tudi čez vikend, da bodo do vas prišli pravočasno.
Kako naročim Darila za stare starše?
Vsi naš izdelki so najlažje in najhitreje naročeni preko naše spletne trgovine. Dodajte Darila za stare starše v svojo košarico in nadaljujte na plačilo. Pred zaključkom plačila izpolnite svoje podatke in izberite najljubšo metodo dostave paketa. Dostavljamo povsod po Sloveniji z najpogostejšimi metodami dostave. Darila za stare starše vas lahko počaka v paketomatu ali pa vam ga na dom dostavi kurir. Plačilo lahko opravite preko poslanega računa, bančega transferja ali kreditne kartice. 
Ali lahko vrnem Darila za stare starše?
Če vam Darila za stare starše ne ustreza, lahko izdelek preprosto vrnete. V naši spletni trgovini imajo Darila za stare starše izdelki 14-dnevno pravico do vračila. Natančnejša navodila za vračilo si lahko preberete v naših pogojih za vračilo. V primeru dodatnih vprašanj nas lahko kontaktirate na [email protected] ali preko klepeta na naši spletni strani.