Prikaz vseh 9 rezultatov

Minimalistični koledarji s pozitivnimi izivi

Vsakdanje hitro življenje te lahko pripelje do te točke, da pozabiš kako pomembno je pomagati drugim, jih objeti in izreči “Rad/a te imam”. Zato je Veseli koledar dober pripomoček, ki te bo opominjal na preproste stvari. Lahko si prepričan/a, da boš s koledarjem na obrazih svojih ljubljenih priklical/a nasmehe.

Širite pozitivnost z Veselim koledarjem.

SEIK Koledar

Najti prave Koledar lahko predstavlja pravi izziv. Na srečo lahko elegantne in kvalitetne izdelke Koledar najdete in naročite preko naše spletne trgovina seik.si. Z našimi izdelki si želimo navdihniti ljudi in poskrbeti za več sreče v vašem življenju. Upamp, da boste svoj navdih našli tudi v Koledar.
  • Vse izdelke Koledar oblikujejo mladi SEIK oblikovalci
  • Izberite svoj najljubši/-o Koledar here.
  • Dostava na prevzemno mesto ali paketni nabiralnik - Koledar bo dostavljen v naslednjih delovnih dneh
  • Želimo si, da Koledar spremeni vaš dan na bolje in se že veselimo vaše povratne informacije ter slik kako uživate v uporabi Koledar
  • Ne pozabite deliti svojih fotografij in označiti @tvojseik and #Koledar.

Kateri Koledar izbrati?

  1. Razmislite kateri Koledar vam najbolje ustreza.
  2. Navdihnite in presenetite sebe ali svoje najbližje z Koledar.
  3. Preverite kaj in kakšne informacije so ostali SEIK prijatelji delili o tem izdelku.
  4. Počakajte na dostavo Koledar na najbližje prevzemno mesto ali dostavo s kurirjem.
  5. Delite svoje SEIK trenutke z novimi izdelki tudi z nami in nas označite! @tvojseik #Koledar.
Pogosta vprašanja
Kdaj bo Koledar dostavljen?
Če naročite Koledar na delovni dan pred 14.00, bo paket dostavljen v roku  2-3 delovnih dni. Koledar naročen čez vikend, bo odposlan v ponedeljek. Pakete pripravljamo in odpošiljamo večkrat na dan in včasih - če je potrebno tudi čez vikend, da bodo do vas prišli pravočasno.
Kako naročim Koledar?
Vsi naš izdelki so najlažje in najhitreje naročeni preko naše spletne trgovine. Dodajte Koledar v svojo košarico in nadaljujte na plačilo. Pred zaključkom plačila izpolnite svoje podatke in izberite najljubšo metodo dostave paketa. Dostavljamo povsod po Sloveniji z najpogostejšimi metodami dostave. Koledar vas lahko počaka v paketomatu ali pa vam ga na dom dostavi kurir. Plačilo lahko opravite preko poslanega računa, bančega transferja ali kreditne kartice. 
Ali lahko vrnem Koledar?
Če vam Koledar ne ustreza, lahko izdelek preprosto vrnete. V naši spletni trgovini imajo Koledar izdelki 14-dnevno pravico do vračila. Natančnejša navodila za vračilo si lahko preberete v naših pogojih za vračilo. V primeru dodatnih vprašanj nas lahko kontaktirate na [email protected] ali preko klepeta na naši spletni strani.