Prikazovanje 1–24 od 95 rezultatov

Darila za vse priložnosti

Naš cilj je, da vas vsak dan navdihnemo. Izbrali smo posebne izdelke za različne praznike: rojstni dan, božič, materinski dan, valentinovo ali pa vaš poseben praznik. Na tej strani boste našli ideje za darila za vsako posebno priložnost ali pa samo za popestritev vsakdanjih dogodivščin.

Akcija!
Nov
Original price was: 45.97 €.Current price is: 39.07 €.
11.99 

Darilna kartica

SEIK Darilna kartica

50.00 
VIEW CARD

Božična darila

Dekorativna sveča – Love

15.99 
22.99 
22.99 
24.99 

SEIK darila

Najti prava darila lahko predstavlja pravi izziv. Na srečo lahko elegantna in kvalitetna darila najdete in naročite preko naše spletne trgovina seik.si. Z našimi izdelki si želimo navdihniti ljudi in poskrbeti za več sreče v vašem življenju. Upamo, da boste svoj navdih našli tudi v naši kategoriji darila.
  • Vse izdelke darila oblikujejo mladi SEIK oblikovalci
  • Izberite svoj najljubši/-o darila here.
  • Dostava na prevzemno mesto ali paketni nabiralnik - darila bo dostavljen v naslednjih delovnih dneh
  • Želimo si, da darila spremeni vaš dan na bolje in se že veselimo vaše povratne informacije ter slik kako uživate v uporabi darila
  • Ne pozabite deliti svojih fotografij in označiti @tvojseik and #darila.

Katera darila izbrati?

  1. Razmislite kateri darila vam najbolje ustreza.
  2. Navdihnite in presenetite sebe ali svoje najbližje z darila.
  3. Preverite kaj in kakšne informacije so ostali SEIK prijatelji delili o tem izdelku.
  4. Počakajte na dostavo darila na najbližje prevzemno mesto ali dostavo s kurirjem.
  5. Delite svoje SEIK trenutke z novimi izdelki tudi z nami in nas označite! @tvojseik #darila.
Pogosta vprašanja
Kdaj bodo darila dostavljen?
Če naročite darila na delovni dan pred 14.00, bo paket dostavljen v roku  2-3 delovnih dni. darila naročen čez vikend, bo odposlan v ponedeljek. Pakete pripravljamo in odpošiljamo večkrat na dan in včasih - če je potrebno tudi čez vikend, da bodo do vas prišli pravočasno.
Kako naročim darila?
Vsi naš izdelki so najlažje in najhitreje naročeni preko naše spletne trgovine. Dodajte darila v svojo košarico in nadaljujte na plačilo. Pred zaključkom plačila izpolnite svoje podatke in izberite najljubšo metodo dostave paketa. Dostavljamo povsod po Sloveniji z najpogostejšimi metodami dostave. darila vas lahko počaka v paketomatu ali pa vam ga na dom dostavi kurir. Plačilo lahko opravite preko poslanega računa, bančega transferja ali kreditne kartice. 
Ali lahko vrnem darila?
Če vam darila ne ustreza, lahko izdelek preprosto vrnete. V naši spletni trgovini imajo darila izdelki 14-dnevno pravico do vračila. Natančnejša navodila za vračilo si lahko preberete v naših pogojih za vračilo. V primeru dodatnih vprašanj nas lahko kontaktirate na [email protected] ali preko klepeta na naši spletni strani.