Prikaz vseh 4 rezultatov

7.99 
7.99 

Darila ob zaključku šolanja

Univerzalni trak za telefon – oh tako roza!

7.99 

SEIK Trak za telefon

Najti prave Trak za telefon lahko predstavlja pravi izziv. Na srečo lahko elegantne in kvalitetne izdelke Trak za telefon najdete in naročite preko naše spletne trgovina seik.si. Z našimi izdelki si želimo navdihniti ljudi in poskrbeti za več sreče v vašem življenju. Upamp, da boste svoj navdih našli tudi v Trak za telefon.
  • Vse izdelke Trak za telefon oblikujejo mladi SEIK oblikovalci
  • Izberite svoj najljubši/-o Trak za telefon here.
  • Dostava na prevzemno mesto ali paketni nabiralnik - Trak za telefon bo dostavljen v naslednjih delovnih dneh
  • Želimo si, da Trak za telefon spremeni vaš dan na bolje in se že veselimo vaše povratne informacije ter slik kako uživate v uporabi Trak za telefon
  • Ne pozabite deliti svojih fotografij in označiti @tvojseik and #Trak za telefon.

Kateri Trak za telefon izbrati?

  1. Razmislite kateri Trak za telefon vam najbolje ustreza.
  2. Navdihnite in presenetite sebe ali svoje najbližje z Trak za telefon.
  3. Preverite kaj in kakšne informacije so ostali SEIK prijatelji delili o tem izdelku.
  4. Počakajte na dostavo Trak za telefon na najbližje prevzemno mesto ali dostavo s kurirjem.
  5. Delite svoje SEIK trenutke z novimi izdelki tudi z nami in nas označite! @tvojseik #Trak za telefon.
Pogosta vprašanja
Kdaj bo Trak za telefon dostavljen?
Če naročite Trak za telefon na delovni dan pred 14.00, bo paket dostavljen v roku  2-3 delovnih dni. Trak za telefon naročen čez vikend, bo odposlan v ponedeljek. Pakete pripravljamo in odpošiljamo večkrat na dan in včasih - če je potrebno tudi čez vikend, da bodo do vas prišli pravočasno.
Kako naročim Trak za telefon?
Vsi naš izdelki so najlažje in najhitreje naročeni preko naše spletne trgovine. Dodajte Trak za telefon v svojo košarico in nadaljujte na plačilo. Pred zaključkom plačila izpolnite svoje podatke in izberite najljubšo metodo dostave paketa. Dostavljamo povsod po Sloveniji z najpogostejšimi metodami dostave. Trak za telefon vas lahko počaka v paketomatu ali pa vam ga na dom dostavi kurir. Plačilo lahko opravite preko poslanega računa, bančega transferja ali kreditne kartice. 
Ali lahko vrnem Trak za telefon?
Če vam Trak za telefon ne ustreza, lahko izdelek preprosto vrnete. V naši spletni trgovini imajo Trak za telefon izdelki 14-dnevno pravico do vračila. Natančnejša navodila za vračilo si lahko preberete v naših pogojih za vračilo. V primeru dodatnih vprašanj nas lahko kontaktirate na [email protected] ali preko klepeta na naši spletni strani.