Prikazovanje 1–24 od 69 rezultatov

Zvezek s pikicami - "bullet journal" za neomajno kreativo

Zvezek z oznakami ima pike namesto črt in kvadratov. Ustvarite lahko lastne sisteme, grafe in risbe. Je dober pomočnik pri pisanju recitacije, reševanju enačb, risanju in načrtovanju življenja.

Izberite svoj najljubši zvezek, ga naročite in prevzemite v svojem najljubšem paketomatu!

3.49 

SEIK Zvezki

Najti prave Zvezki lahko predstavlja pravi izziv. Na srečo lahko elegantne in kvalitetne izdelke Zvezki najdete in naročite preko naše spletne trgovina seik.si. Z našimi izdelki si želimo navdihniti ljudi in poskrbeti za več sreče v vašem življenju. Upamp, da boste svoj navdih našli tudi v Zvezki.
  • Vse izdelke Zvezki oblikujejo mladi SEIK oblikovalci
  • Izberite svoj najljubši/-o Zvezki here.
  • Dostava na prevzemno mesto ali paketni nabiralnik - Zvezki bo dostavljen v naslednjih delovnih dneh
  • Želimo si, da Zvezki spremeni vaš dan na bolje in se že veselimo vaše povratne informacije ter slik kako uživate v uporabi Zvezki
  • Ne pozabite deliti svojih fotografij in označiti @tvojseik and #Zvezki.

Kateri Zvezki izbrati?

  1. Razmislite kateri Zvezki vam najbolje ustreza.
  2. Navdihnite in presenetite sebe ali svoje najbližje z Zvezki.
  3. Preverite kaj in kakšne informacije so ostali SEIK prijatelji delili o tem izdelku.
  4. Počakajte na dostavo Zvezki na najbližje prevzemno mesto ali dostavo s kurirjem.
  5. Delite svoje SEIK trenutke z novimi izdelki tudi z nami in nas označite! @tvojseik #Zvezki.
Pogosta vprašanja
Kdaj bo Zvezki dostavljen?
Če naročite Zvezki na delovni dan pred 14.00, bo paket dostavljen v roku  2-3 delovnih dni. Zvezki naročen čez vikend, bo odposlan v ponedeljek. Pakete pripravljamo in odpošiljamo večkrat na dan in včasih - če je potrebno tudi čez vikend, da bodo do vas prišli pravočasno.
Kako naročim Zvezki?
Vsi naš izdelki so najlažje in najhitreje naročeni preko naše spletne trgovine. Dodajte Zvezki v svojo košarico in nadaljujte na plačilo. Pred zaključkom plačila izpolnite svoje podatke in izberite najljubšo metodo dostave paketa. Dostavljamo povsod po Sloveniji z najpogostejšimi metodami dostave. Zvezki vas lahko počaka v paketomatu ali pa vam ga na dom dostavi kurir. Plačilo lahko opravite preko poslanega računa, bančega transferja ali kreditne kartice. 
Ali lahko vrnem Zvezki?
Če vam Zvezki ne ustreza, lahko izdelek preprosto vrnete. V naši spletni trgovini imajo Zvezki izdelki 14-dnevno pravico do vračila. Natančnejša navodila za vračilo si lahko preberete v naših pogojih za vračilo. V primeru dodatnih vprašanj nas lahko kontaktirate na [email protected] ali preko klepeta na naši spletni strani.