Prikaz vseh 15 rezultatov

Planerji in zvezki z datumi - ostanite organizirani in pozitivni!

Veseli koledarji in planerji vam pomagajo ostati organizirani! Določeni dnevniki so idealni za študente, učitelje in družine. Odkrijte, kako doseči svoje cilje in vsak dan naredite spremembo na zabaven in učinkovit način! Izberite med našo ponudbo šolskih planerjev, planerjev za učitelje, planerjev za otroke in tudi za novo leto. Določeni dnevniki so idealni za načrtovanje, beleženje in vodenje dneva.

Oživite svoje sanje!

Darila za učitelje

Učiteljski rokovnik in planer 24/25 (bež)

Možno prednaročilo. Pričakovana dobava 30.06.2024.

Darila za učitelje

Učiteljski rokovnik in planer 24/25 (črn)

Možno prednaročilo. Pričakovana dobava 30.06.2024.

16.99 

SEIK Planerji z datumi

Najti prava Planerji z datumi lahko predstavlja pravi izziv. Na srečo lahko elegantna in kvalitetna Planerji z datumi najdete in naročite preko naše spletne trgovina seik.si. Z našimi izdelki si želimo navdihniti ljudi in poskrbeti za več sreče v vašem življenju. Upamo, da boste svoj navdih našli tudi v naši kategoriji Planerji z datumi.
  • Vse izdelke Planerji z datumi oblikujejo mladi SEIK oblikovalci
  • Izberite svoj najljubši/-o Planerji z datumi here.
  • Dostava na prevzemno mesto ali paketni nabiralnik - Planerji z datumi bo dostavljen v naslednjih delovnih dneh
  • Želimo si, da Planerji z datumi spremeni vaš dan na bolje in se že veselimo vaše povratne informacije ter slik kako uživate v uporabi Planerji z datumi
  • Ne pozabite deliti svojih fotografij in označiti @tvojseik and #Planerji z datumi.

Katera Planerji z datumi izbrati?

  1. Razmislite kateri Planerji z datumi vam najbolje ustreza.
  2. Navdihnite in presenetite sebe ali svoje najbližje z Planerji z datumi.
  3. Preverite kaj in kakšne informacije so ostali SEIK prijatelji delili o tem izdelku.
  4. Počakajte na dostavo Planerji z datumi na najbližje prevzemno mesto ali dostavo s kurirjem.
  5. Delite svoje SEIK trenutke z novimi izdelki tudi z nami in nas označite! @tvojseik #Planerji z datumi.
Pogosta vprašanja
Kdaj bodo Planerji z datumi dostavljen?
Če naročite Planerji z datumi na delovni dan pred 14.00, bo paket dostavljen v roku  2-3 delovnih dni. Planerji z datumi naročen čez vikend, bo odposlan v ponedeljek. Pakete pripravljamo in odpošiljamo večkrat na dan in včasih - če je potrebno tudi čez vikend, da bodo do vas prišli pravočasno.
Kako naročim Planerji z datumi?
Vsi naš izdelki so najlažje in najhitreje naročeni preko naše spletne trgovine. Dodajte Planerji z datumi v svojo košarico in nadaljujte na plačilo. Pred zaključkom plačila izpolnite svoje podatke in izberite najljubšo metodo dostave paketa. Dostavljamo povsod po Sloveniji z najpogostejšimi metodami dostave. Planerji z datumi vas lahko počaka v paketomatu ali pa vam ga na dom dostavi kurir. Plačilo lahko opravite preko poslanega računa, bančega transferja ali kreditne kartice. 
Ali lahko vrnem Planerji z datumi?
Če vam Planerji z datumi ne ustreza, lahko izdelek preprosto vrnete. V naši spletni trgovini imajo Planerji z datumi izdelki 14-dnevno pravico do vračila. Natančnejša navodila za vračilo si lahko preberete v naših pogojih za vračilo. V primeru dodatnih vprašanj nas lahko kontaktirate na [email protected] ali preko klepeta na naši spletni strani.