Veseli dnevnik - zvezek z cilji in dosežki

Ta dnevnik je zasnovan, da vas vodi skozi čudovito, navdihujoče leto, polno veselja, poguma in zadovoljstva. Upamo, da boste našli dejavnosti in navade, ki jih boste izvajali v prihodnosti. Med letom zapišite svoje izkušnje pri izvajanju različnih vaj. Vsak dan čutite hvaležnost za drobne stvari in uživajte v miru in veselju. Zapišite, kaj ste se naučili iz teh dejavnosti in koliko cenite stvari, ki so vam pomembne. Ob koncu leta se ozrite nazaj analizirajte svojo rast ter razvoj.

Bodite ponosni na svoje dosežke!

Ujemajočih izdelkov ni mogoče najti.

SEIK Veseli dnevnik

Najti prave Veseli dnevnik lahko predstavlja pravi izziv. Na srečo lahko elegantne in kvalitetne izdelke Veseli dnevnik najdete in naročite preko naše spletne trgovina seik.si. Z našimi izdelki si želimo navdihniti ljudi in poskrbeti za več sreče v vašem življenju. Upamp, da boste svoj navdih našli tudi v Veseli dnevnik.
  • Vse izdelke Veseli dnevnik oblikujejo mladi SEIK oblikovalci
  • Izberite svoj najljubši/-o Veseli dnevnik here.
  • Dostava na prevzemno mesto ali paketni nabiralnik - Veseli dnevnik bo dostavljen v naslednjih delovnih dneh
  • Želimo si, da Veseli dnevnik spremeni vaš dan na bolje in se že veselimo vaše povratne informacije ter slik kako uživate v uporabi Veseli dnevnik
  • Ne pozabite deliti svojih fotografij in označiti @tvojseik and #Veseli dnevnik.

Kateri Veseli dnevnik izbrati?

  1. Razmislite kateri Veseli dnevnik vam najbolje ustreza.
  2. Navdihnite in presenetite sebe ali svoje najbližje z Veseli dnevnik.
  3. Preverite kaj in kakšne informacije so ostali SEIK prijatelji delili o tem izdelku.
  4. Počakajte na dostavo Veseli dnevnik na najbližje prevzemno mesto ali dostavo s kurirjem.
  5. Delite svoje SEIK trenutke z novimi izdelki tudi z nami in nas označite! @tvojseik #Veseli dnevnik.
Pogosta vprašanja
Kdaj bo Veseli dnevnik dostavljen?
Če naročite Veseli dnevnik na delovni dan pred 14.00, bo paket dostavljen v roku  2-3 delovnih dni. Veseli dnevnik naročen čez vikend, bo odposlan v ponedeljek. Pakete pripravljamo in odpošiljamo večkrat na dan in včasih - če je potrebno tudi čez vikend, da bodo do vas prišli pravočasno.
Kako naročim Veseli dnevnik?
Vsi naš izdelki so najlažje in najhitreje naročeni preko naše spletne trgovine. Dodajte Veseli dnevnik v svojo košarico in nadaljujte na plačilo. Pred zaključkom plačila izpolnite svoje podatke in izberite najljubšo metodo dostave paketa. Dostavljamo povsod po Sloveniji z najpogostejšimi metodami dostave. Veseli dnevnik vas lahko počaka v paketomatu ali pa vam ga na dom dostavi kurir. Plačilo lahko opravite preko poslanega računa, bančega transferja ali kreditne kartice. 
Ali lahko vrnem Veseli dnevnik?
Če vam Veseli dnevnik ne ustreza, lahko izdelek preprosto vrnete. V naši spletni trgovini imajo Veseli dnevnik izdelki 14-dnevno pravico do vračila. Natančnejša navodila za vračilo si lahko preberete v naših pogojih za vračilo. V primeru dodatnih vprašanj nas lahko kontaktirate na [email protected] ali preko klepeta na naši spletni strani.