Prikaz vseh 12 rezultatov

Poiščite knjige polne pustolovščin pri SEIK-u

Poiščite različne knjige za darila ali za vaše lastne pustolovščine. V knjigah “100 stvari” boste našli izzive za vaše naslednje dogodivščine in popolne predloge za (p)osebna darila, ki jih lahko podarite vašim najdražjim.

Najdite svojo novo darilno ali pustolovsko knjigo pri SEIK-u!

SEIK Knjige

Najti prava Knjige lahko predstavlja pravi izziv. Na srečo lahko elegantna in kvalitetna Knjige najdete in naročite preko naše spletne trgovina seik.si. Z našimi izdelki si želimo navdihniti ljudi in poskrbeti za več sreče v vašem življenju. Upamo, da boste svoj navdih našli tudi v naši kategoriji Knjige.
  • Vse izdelke Knjige oblikujejo mladi SEIK oblikovalci
  • Izberite svoj najljubši/-o Knjige here.
  • Dostava na prevzemno mesto ali paketni nabiralnik - Knjige bo dostavljen v naslednjih delovnih dneh
  • Želimo si, da Knjige spremeni vaš dan na bolje in se že veselimo vaše povratne informacije ter slik kako uživate v uporabi Knjige
  • Ne pozabite deliti svojih fotografij in označiti @tvojseik and #Knjige.

Katera Knjige izbrati?

  1. Razmislite kateri Knjige vam najbolje ustreza.
  2. Navdihnite in presenetite sebe ali svoje najbližje z Knjige.
  3. Preverite kaj in kakšne informacije so ostali SEIK prijatelji delili o tem izdelku.
  4. Počakajte na dostavo Knjige na najbližje prevzemno mesto ali dostavo s kurirjem.
  5. Delite svoje SEIK trenutke z novimi izdelki tudi z nami in nas označite! @tvojseik #Knjige.
Pogosta vprašanja
Kdaj bodo Knjige dostavljen?
Če naročite Knjige na delovni dan pred 14.00, bo paket dostavljen v roku  2-3 delovnih dni. Knjige naročen čez vikend, bo odposlan v ponedeljek. Pakete pripravljamo in odpošiljamo večkrat na dan in včasih - če je potrebno tudi čez vikend, da bodo do vas prišli pravočasno.
Kako naročim Knjige?
Vsi naš izdelki so najlažje in najhitreje naročeni preko naše spletne trgovine. Dodajte Knjige v svojo košarico in nadaljujte na plačilo. Pred zaključkom plačila izpolnite svoje podatke in izberite najljubšo metodo dostave paketa. Dostavljamo povsod po Sloveniji z najpogostejšimi metodami dostave. Knjige vas lahko počaka v paketomatu ali pa vam ga na dom dostavi kurir. Plačilo lahko opravite preko poslanega računa, bančega transferja ali kreditne kartice. 
Ali lahko vrnem Knjige?
Če vam Knjige ne ustreza, lahko izdelek preprosto vrnete. V naši spletni trgovini imajo Knjige izdelki 14-dnevno pravico do vračila. Natančnejša navodila za vračilo si lahko preberete v naših pogojih za vračilo. V primeru dodatnih vprašanj nas lahko kontaktirate na [email protected] ali preko klepeta na naši spletni strani.