Prikaz vseh 7 rezultatov

DIY knjige - za samostalno ispunjavanje

I ti sanjaš postati piscem? Vrijeme je da objaviš svoju prvu knjigu. Imamo nekoliko inspirativnih motivacijskih DIY knjiga za zapisivanje najljepših uspomena. Bilo da se radi o rođenju bebe ili priči bake i djeda – neka uspomene uvijek budu uz tebe.

Skupite uspomene u DIY knjizi!

SEIK DIY knjige

Najti prave DIY knjige lahko predstavlja pravi izziv. Na srečo lahko elegantne in kvalitetne izdelke DIY knjige najdete in naročite preko naše spletne trgovina seik.si. Z našimi izdelki si želimo navdihniti ljudi in poskrbeti za več sreče v vašem življenju. Upamp, da boste svoj navdih našli tudi v DIY knjige.
  • Vse izdelke DIY knjige oblikujejo mladi SEIK oblikovalci
  • Izberite svoj najljubši/-o DIY knjige here.
  • Dostava na prevzemno mesto ali paketni nabiralnik - DIY knjige bo dostavljen v naslednjih delovnih dneh
  • Želimo si, da DIY knjige spremeni vaš dan na bolje in se že veselimo vaše povratne informacije ter slik kako uživate v uporabi DIY knjige
  • Ne pozabite deliti svojih fotografij in označiti @tvojseik and #DIY knjige.

Kateri DIY knjige izbrati?

  1. Razmislite kateri DIY knjige vam najbolje ustreza.
  2. Navdihnite in presenetite sebe ali svoje najbližje z DIY knjige.
  3. Preverite kaj in kakšne informacije so ostali SEIK prijatelji delili o tem izdelku.
  4. Počakajte na dostavo DIY knjige na najbližje prevzemno mesto ali dostavo s kurirjem.
  5. Delite svoje SEIK trenutke z novimi izdelki tudi z nami in nas označite! @tvojseik #DIY knjige.
Pogosta vprašanja
Kdaj bo DIY knjige dostavljen?
Če naročite DIY knjige na delovni dan pred 14.00, bo paket dostavljen v roku  2-3 delovnih dni. DIY knjige naročen čez vikend, bo odposlan v ponedeljek. Pakete pripravljamo in odpošiljamo večkrat na dan in včasih - če je potrebno tudi čez vikend, da bodo do vas prišli pravočasno.
Kako naročim DIY knjige?
Vsi naš izdelki so najlažje in najhitreje naročeni preko naše spletne trgovine. Dodajte DIY knjige v svojo košarico in nadaljujte na plačilo. Pred zaključkom plačila izpolnite svoje podatke in izberite najljubšo metodo dostave paketa. Dostavljamo povsod po Sloveniji z najpogostejšimi metodami dostave. DIY knjige vas lahko počaka v paketomatu ali pa vam ga na dom dostavi kurir. Plačilo lahko opravite preko poslanega računa, bančega transferja ali kreditne kartice. 
Ali lahko vrnem DIY knjige?
Če vam DIY knjige ne ustreza, lahko izdelek preprosto vrnete. V naši spletni trgovini imajo DIY knjige izdelki 14-dnevno pravico do vračila. Natančnejša navodila za vračilo si lahko preberete v naših pogojih za vračilo. V primeru dodatnih vprašanj nas lahko kontaktirate na [email protected] ali preko klepeta na naši spletni strani.