Prikaz vseh 8 rezultatov

Darilne knjige založbe SEIK - Podarite nekaj posebnega

Pri nas najdete navdihujoče in pustolovske knjige za darila. Ni pomembno ali gre za rojstni dan, božič, materinski dan, valentinovo ali pa samo za poseben dan – v naši trgovini boste našli navdihujoče darilo. Na primer, v seriji knjig “100 stvari” boste našli 100 izzivov za vsak dan.
Podarite izvirno darilo!

SEIK Darilne knjige

Najti prave Darilne knjige lahko predstavlja pravi izziv. Na srečo lahko elegantne in kvalitetne izdelke Darilne knjige najdete in naročite preko naše spletne trgovina seik.si. Z našimi izdelki si želimo navdihniti ljudi in poskrbeti za več sreče v vašem življenju. Upamp, da boste svoj navdih našli tudi v Darilne knjige.
  • Vse izdelke Darilne knjige oblikujejo mladi SEIK oblikovalci
  • Izberite svoj najljubši/-o Darilne knjige here.
  • Dostava na prevzemno mesto ali paketni nabiralnik - Darilne knjige bo dostavljen v naslednjih delovnih dneh
  • Želimo si, da Darilne knjige spremeni vaš dan na bolje in se že veselimo vaše povratne informacije ter slik kako uživate v uporabi Darilne knjige
  • Ne pozabite deliti svojih fotografij in označiti @tvojseik and #Darilne knjige.

Kateri Darilne knjige izbrati?

  1. Razmislite kateri Darilne knjige vam najbolje ustreza.
  2. Navdihnite in presenetite sebe ali svoje najbližje z Darilne knjige.
  3. Preverite kaj in kakšne informacije so ostali SEIK prijatelji delili o tem izdelku.
  4. Počakajte na dostavo Darilne knjige na najbližje prevzemno mesto ali dostavo s kurirjem.
  5. Delite svoje SEIK trenutke z novimi izdelki tudi z nami in nas označite! @tvojseik #Darilne knjige.
Pogosta vprašanja
Kdaj bo Darilne knjige dostavljen?
Če naročite Darilne knjige na delovni dan pred 14.00, bo paket dostavljen v roku  2-3 delovnih dni. Darilne knjige naročen čez vikend, bo odposlan v ponedeljek. Pakete pripravljamo in odpošiljamo večkrat na dan in včasih - če je potrebno tudi čez vikend, da bodo do vas prišli pravočasno.
Kako naročim Darilne knjige?
Vsi naš izdelki so najlažje in najhitreje naročeni preko naše spletne trgovine. Dodajte Darilne knjige v svojo košarico in nadaljujte na plačilo. Pred zaključkom plačila izpolnite svoje podatke in izberite najljubšo metodo dostave paketa. Dostavljamo povsod po Sloveniji z najpogostejšimi metodami dostave. Darilne knjige vas lahko počaka v paketomatu ali pa vam ga na dom dostavi kurir. Plačilo lahko opravite preko poslanega računa, bančega transferja ali kreditne kartice. 
Ali lahko vrnem Darilne knjige?
Če vam Darilne knjige ne ustreza, lahko izdelek preprosto vrnete. V naši spletni trgovini imajo Darilne knjige izdelki 14-dnevno pravico do vračila. Natančnejša navodila za vračilo si lahko preberete v naših pogojih za vračilo. V primeru dodatnih vprašanj nas lahko kontaktirate na [email protected] ali preko klepeta na naši spletni strani.