Prikaz vseh 3 rezultatov

Baby dnevnik "Zvezda je rojena" - ujemite prve korake

Dojenčkov dnevnik je sopotnik za vse življenje. Rojstvo otroka je izredno poseben dogodek za družino. Vsak trenutek je poln čustev, ki jih ne želite pozabiti. Novi starši lahko v tej knjigi za dojenčke zapišejo prve korake svojega otroka vse do petega leta starosti. Poleg tega dnevnik vsebuje tudi dojenčkove kartice, ki omogočajo še lepše fotografiranje otrokovih prvih mesecev in napredka.

SEIK Baby dnevnik

Najti prave Baby dnevnik lahko predstavlja pravi izziv. Na srečo lahko elegantne in kvalitetne izdelke Baby dnevnik najdete in naročite preko naše spletne trgovina seik.si. Z našimi izdelki si želimo navdihniti ljudi in poskrbeti za več sreče v vašem življenju. Upamp, da boste svoj navdih našli tudi v Baby dnevnik.
  • Vse izdelke Baby dnevnik oblikujejo mladi SEIK oblikovalci
  • Izberite svoj najljubši/-o Baby dnevnik here.
  • Dostava na prevzemno mesto ali paketni nabiralnik - Baby dnevnik bo dostavljen v naslednjih delovnih dneh
  • Želimo si, da Baby dnevnik spremeni vaš dan na bolje in se že veselimo vaše povratne informacije ter slik kako uživate v uporabi Baby dnevnik
  • Ne pozabite deliti svojih fotografij in označiti @tvojseik and #Baby dnevnik.

Kateri Baby dnevnik izbrati?

  1. Razmislite kateri Baby dnevnik vam najbolje ustreza.
  2. Navdihnite in presenetite sebe ali svoje najbližje z Baby dnevnik.
  3. Preverite kaj in kakšne informacije so ostali SEIK prijatelji delili o tem izdelku.
  4. Počakajte na dostavo Baby dnevnik na najbližje prevzemno mesto ali dostavo s kurirjem.
  5. Delite svoje SEIK trenutke z novimi izdelki tudi z nami in nas označite! @tvojseik #Baby dnevnik.
Pogosta vprašanja
Kdaj bo Baby dnevnik dostavljen?
Če naročite Baby dnevnik na delovni dan pred 14.00, bo paket dostavljen v roku  2-3 delovnih dni. Baby dnevnik naročen čez vikend, bo odposlan v ponedeljek. Pakete pripravljamo in odpošiljamo večkrat na dan in včasih - če je potrebno tudi čez vikend, da bodo do vas prišli pravočasno.
Kako naročim Baby dnevnik?
Vsi naš izdelki so najlažje in najhitreje naročeni preko naše spletne trgovine. Dodajte Baby dnevnik v svojo košarico in nadaljujte na plačilo. Pred zaključkom plačila izpolnite svoje podatke in izberite najljubšo metodo dostave paketa. Dostavljamo povsod po Sloveniji z najpogostejšimi metodami dostave. Baby dnevnik vas lahko počaka v paketomatu ali pa vam ga na dom dostavi kurir. Plačilo lahko opravite preko poslanega računa, bančega transferja ali kreditne kartice. 
Ali lahko vrnem Baby dnevnik?
Če vam Baby dnevnik ne ustreza, lahko izdelek preprosto vrnete. V naši spletni trgovini imajo Baby dnevnik izdelki 14-dnevno pravico do vračila. Natančnejša navodila za vračilo si lahko preberete v naših pogojih za vračilo. V primeru dodatnih vprašanj nas lahko kontaktirate na [email protected] ali preko klepeta na naši spletni strani.