Prikaz vseh 2 rezultatov

V teh knjigah se skriva veliko dogodivščin in pustolovskih izzivov. Na vsaki strani lahko izpraskaš eno skrito pustolovščino, jo uresničiš in tako ustvariš skupne spomine s svojo ljubljeno osebo ali celotno družino. Vsi izzivi so ustvarjeni z ljubečim namenom, da vas zbližajo z vašimi najdražjimi.

SEIK Praskanke

Najti prave Praskanke lahko predstavlja pravi izziv. Na srečo lahko elegantne in kvalitetne izdelke Praskanke najdete in naročite preko naše spletne trgovina seik.si. Z našimi izdelki si želimo navdihniti ljudi in poskrbeti za več sreče v vašem življenju. Upamp, da boste svoj navdih našli tudi v Praskanke.
  • Vse izdelke Praskanke oblikujejo mladi SEIK oblikovalci
  • Izberite svoj najljubši/-o Praskanke here.
  • Dostava na prevzemno mesto ali paketni nabiralnik - Praskanke bo dostavljen v naslednjih delovnih dneh
  • Želimo si, da Praskanke spremeni vaš dan na bolje in se že veselimo vaše povratne informacije ter slik kako uživate v uporabi Praskanke
  • Ne pozabite deliti svojih fotografij in označiti @tvojseik and #Praskanke.

Kateri Praskanke izbrati?

  1. Razmislite kateri Praskanke vam najbolje ustreza.
  2. Navdihnite in presenetite sebe ali svoje najbližje z Praskanke.
  3. Preverite kaj in kakšne informacije so ostali SEIK prijatelji delili o tem izdelku.
  4. Počakajte na dostavo Praskanke na najbližje prevzemno mesto ali dostavo s kurirjem.
  5. Delite svoje SEIK trenutke z novimi izdelki tudi z nami in nas označite! @tvojseik #Praskanke.
Pogosta vprašanja
Kdaj bo Praskanke dostavljen?
Če naročite Praskanke na delovni dan pred 14.00, bo paket dostavljen v roku  2-3 delovnih dni. Praskanke naročen čez vikend, bo odposlan v ponedeljek. Pakete pripravljamo in odpošiljamo večkrat na dan in včasih - če je potrebno tudi čez vikend, da bodo do vas prišli pravočasno.
Kako naročim Praskanke?
Vsi naš izdelki so najlažje in najhitreje naročeni preko naše spletne trgovine. Dodajte Praskanke v svojo košarico in nadaljujte na plačilo. Pred zaključkom plačila izpolnite svoje podatke in izberite najljubšo metodo dostave paketa. Dostavljamo povsod po Sloveniji z najpogostejšimi metodami dostave. Praskanke vas lahko počaka v paketomatu ali pa vam ga na dom dostavi kurir. Plačilo lahko opravite preko poslanega računa, bančega transferja ali kreditne kartice. 
Ali lahko vrnem Praskanke?
Če vam Praskanke ne ustreza, lahko izdelek preprosto vrnete. V naši spletni trgovini imajo Praskanke izdelki 14-dnevno pravico do vračila. Natančnejša navodila za vračilo si lahko preberete v naših pogojih za vračilo. V primeru dodatnih vprašanj nas lahko kontaktirate na [email protected] ali preko klepeta na naši spletni strani.